Gossip

Vedeta Top Gear, Jeremy Clarkson, s-a cuplat oficial cu amanta, deşi e însurat? Vezi pozele!

de admin

Vedeta Top Gear, Jeremy Clarkson, s-a cuplat oficial cu amanta, deşi e însurat? Vezi pozele!

Prezentatorul emisiunii Top Gear era în vizorul presei de anul trecut, când se zvonea că mariajul lui de 21 de ani cu Frances Cain, se clatină serios, după ce-a fost prins cu o altă femeie, într-o vacanţă în Grecia. Şi lucrurile par să degenereze cu atât mai mult cu cât Jeremy (54) a fost fotografiat alături de amanta respectivă, cu care ar fi avut o relaţie extraconjugală timp de un an, în 2011!

“Cealaltă femeie” din viaţa vedetei este Phillipa Sage, cu care a sosit la petrecerea afaceristului Sir David Tang, marţi aseara în Londra. Unde este Frances, soţia lui, oare? Căci britanicul încă este om însurat…

Jeremy şi Phillipa au sosit la hotelul Dorchester în acelaşi timp, extrem de serioşi, fiind invitaţi, ca şi Kate Moss, Sarah Ferguson ori Prinţesa Beatrice la petrecerea de soi. După eveniment, însă, cei doi presupuşi amanţi din nou – ori poate un nou cuplu? – au plecat separat de la hotel. Prezentatorul Top Gear a plecat cu Rachel, sora unui journalist faimos, Boris Johnson, iar Phillipa a părăsit locul singură.

Jeremy a fost fotografiat în 2013 sărutându-se cu blonda, fostă maseuză şi cosmeticiană, la o cină relaxată, deşi aceştia au insistat că relaţia lor e “pur prietenească” – în ciuda zvonurilor că ar fi fost amanţi de dinainte de aceste fotografii. Amanta lui este şi o colegă de muncă, ceea ce face lucrurile şi mai complicate. Tot "o simplă companie" spunea că e şi anul trecut, când au fost văzuţi ţinându-se de mână după o seară cu prietenii.

Încă nu există comentarii pe marginea subiectului controversat, speculându-se tot mai mult că vedeta de 54 de ani şi amanta sa devin, treptat, un cuplu. Cei doi au trăit o idilă şi au fost fotografiaţi sărutându-se în Grecia, acum un an.

Jeremy şi soţia sa, care i-a fost şi manager, nu au mai fost văzuţi împreună public din decembrie 2012. Cei doi au trei copii împreună.

Citește și ...