News

Vedete care arată bine în costum de baie

Vedete care arată bine în costum de baie

Cum vara şi-a intrat, în mod oficial, în drepturi, este un bun prilej pentru noi să trecem în revistă cele mai frumoase trupuri celebre care populează, zilele acestea, plajele. Ne vom opri, evident, asupra acelora care şi-au câştigat dreptul de a purta un costum de baie sexy, datorită formelor perfecte pe care le afişează la plajă sau la piscină. Miley Cyrus Deschidem topul nostru, personal ce-i drept, cu cea care este noua imagine a brandului de costume de baie Golden Lady, neobosita Miley Cyrus. Poate că nu vă place stilul ei vestimentar sau, cine ştie, chiar coafura ei, dar nimeni nu-i poate nega frumuseţea şi supleţea trupului longilin.

Exclusive... 51895977 Couple Gisele Bundchen and Tom Brady take their kids Benjamin and Vivian on a mini-vacation in The Bahamas on November 1, 2015. Tom and a friend enjoyed a day golfing, while Gisele took the kids to the beach. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Gisele Bundchen la mare

Gisele Bundchen

Cum tagma manechinelor nu putea lipsi din topul nostru, ne vom opri doar o reprezentantă a lor, altfel am risca ca acest material să conţină doar nume de supermodele. Ele n-au rival în ceea ce priveşte purtarea costumului de baie. Iar noi ne-am oprit, cum spuneam, la superb braziliancă Gisele Bundchen, retrasă din lumea modei. Păcat…

Charlize Theron

Va împlini în august 41 de ani şi arată la fel de seducător ca în tinereţe, în costum de baie.

Jessica Alba nouvelle égérie de la marque Braun pour sa nouvelle campagne Silk-epil 9 American actress Jessica Alba is the face of Braun's latest campaign for the Silk-epil 9. The 33 year old mother of two, bares her long legs and toned body for the revealing images.
Jessica Alba

Jessica Alba

Actriţa de 34 de ani, mamă a două fetiţe, este exemplul perfect că poţi etala un corp de milioane, în costum de baie, fără să te supui dietelor extreme sau sportului excesiv. E de ajuns să duci o viaţă onestă, şi aici ne referim la alimentaţia bio al cărei avocat este vedeta.

Vedete care arată bine în costum de baie: Made in RO

Nu trebuie neapărat să trecem Oceanul pentru a găsi trupuri perfecte în bikini. Putem să le căutăm şi pe plaiurile natale sau, fie, la româncele care au făcut carieră internaţională.

Mădălina Ghenea

Fost model, actualmente actriţă, românca de 27 de ani este răpitoare în fotografiile de modă, în care apare în costume de baie.

Catrinel Menghia

Fostul supermodel de 29 de ani este, la rândul ei, o apariţie seducătoare în pictorialele sexy, estivale.

Laura-Cosoi-Maldive-411
Laura Cosoi

Laura Cosoi

Vedeta de televiziune este o pasionată de calătorii, delectându-şi fanii de pe conturile sociale cu cele mai frumoase fotografii în costum de baie.

Foto: Hepta

Modifică Setările