News

Vedete care au apelat la mame surogat pentru a avea copii!

de admin

Fie că nu au vrut să treacă prin chinurile naşterii, fie că starea de sănătate i-a împiedicat să facă asta, pentru unele vedete singura şansă de a ajunge părinţi este să apeleze la mame surogat. Haideţi să vedem ce vedete de la Hollywood au ajuns părinţi graţie unei mame surogat!

Nicole Kidman şi Keith Urban au apelat la o mamă surogat pentru a-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al lor, Faith Margaret. Actriţa a recurs la acesta metodă după ce şi-a dat seama că nu mai poate rămâne însărcinată.

Click pe următoarea!

Robert De Niro a devenit la 68 de ani tată pentru a şasea oară, graţie unei mame surogat. Celebrul actor şi soţia sa, Grace Hightower, au devenit părinţii unei fetiţe în 2011. Trei dintre cei şase copii ai actorului au fost aduşi pe lume de o mamă surogat.

Giuliana Rancic a încercat din răsputeri să devină mamă, însă nu a reuşit. Astfel, prezentatoarea TV s-a văzut nevoită să apeleze la o mamă surogat. În 2012, dorinţa ei de-a deveni mamă s-a împlinit, graţie acelei mame surogat.

Sarah Jessica Parker este o altă vedetă care a folosit o mamă surogat pentru a-şi vedea visul împlinit. În iunie 2009, veneau pe lume gemenele Marion Loretta Elwell şi Tabitha Hodge.

Şi Elizabeth Banks a apelat la o mamă surogat pentru a deveni mamă. Prima dată s-a întâmplat în 2011, când s-a născut Felix, iar a doua oară în noiembrie 2012, când s-a născut Magnus Mitchell. Actriţa a declarat la acea vreme că are o problemă de sănătate ginecologică şi că de aceea nu a putut rămâne însărcinată.