Gossip

Vedete care au renunţat la droguri

Vedete care au renunţat la droguri

Bogăţia şi faima aduc deseori vicii foarte costisitoare şi nesănătoase. Şi dacă ne gândim că foarte mulţi actori provin din categorii sociale medii, atunci este de la sine înţeles că sunt vedete care s-au luptat cu adicţii grave. Iată câteva dintre vedetele care au renunţat la droguri şi au ales o viaţă de om normal, faimos şi respectat.

Între anii 1996 şi 2001, Robert Downey Jr. a fost arestat de mai multe ori, primind diferite acuzaţii, printre care şi posesiune de heroină. Actorul a declarat că: “M-am trezit fără să vreau consumând heroină, după ce am fumat prima oară crack. În final, m-a prins foarte tare”. Astăzi se bucură de un mare succes, după ce a apărut în filme renumite ca Iron Man 3 şi Marvel’s The Avengers.

Vedete care au renunţat la droguri – faimoasa Jolie a recunoscut că a încercat toate drogurile posibile

În 1996, Angelina Jolie a declarat pentru UK Mirror: “Am încercat toate drogurile posibile: cocaină, ecstasy, LSD şi, preferata mea, heroină”. Iar în 2011 Angelina a declarat pentru 60 Minutes TV Show: “Am consumat toate drogurile posibile: cocaină, heroină, ecstasy, totul”.

În 2005 Nicole Richieon a declarat pentru CNN că în jurul vârstei de 18 ani a început să consume cocaină şi pastile, iar mai apoi a fost dependentă de heroină.

Jucătorul de baschet NBA, Chris Herren a scris în autobiografia sa, Basketball Junkie: “Oamenii cred că atunci când te droghezi te simţi bine, petreci tot timpul. Ei cred că te distrezi. Dar asta nu se întâmplă deloc. Nu te distrezi. De fapt, eşti în iad”. Din 2008 Chris este curat.

Vedete care au renunţat la droguri – Russell Brand vorbeşte despre neputinţa dependenţilor în faţa adicţiei lor

Russell Brand a spus pentru The Guardian în 2013: “Nu pot fi de acord cu tine în ceea ce priveşte eficienţa heroinei în neutralizarea durerii. Mentalitatea şi comportamentul unui dependent de droguri sau a unui alcoolic este total iraţională până în momentul în care înţelegi că sunt complet lipsiţi de putere în faţa adicţiei cu care se luptă”.

Steven Tyler a recunoscut că ajunsese să cheltuiască şi 2.000 de dolari pe săptămână pe droguri şi alcool. Şi-a vândut Porsche-ul, avionul şi casa pentru a-şi satisface viciile.

Vedete care au renunţat la droguri – după a treia supradoză de heroină, a hotărât să renunţe la consumul de droguri

Samuel L. Jackson a făcut de trei ori supradoză de heroină. I-a spus biografului Jeff Hudson: “A treia oară când am făcut supradoză de heroină am renunţat la drog complet. Era mult prea periculos. Eram foarte furios. Eram înnebunit. Nu eram fericit cu cine eram”.

Vedeta rock, Pink, a recunoscut că a făcut supradoză de heroină în 1995, iar de atunci nu a mai consumat niciun fel de drog. “Heroina este un lucru îngrozitor. Am văzut de aproape ce poate face oamenilor şi nu este deloc drăguţ. Nu am fost niciodată atât de dependentă ca să am nevoie de tratament. Dar, am consumat. Mi-am îngropat trei prieteni în urma supradozei de heroină”.

Ozzy Osbpurne a recunoscut în 1978 că a fost dependent de heroină şi că a fost la reabilitare. Lupta sa de-a lungul anilor este o speranţă că  dependenţa poate fi învinsă. Corey Feldman a fost arestat în 1990 pentru posesie de heroină, dar a devenit dependent mai târziu, când a vrut pur şi simplu să încerce. Tot coşmarul a durat mai bine de un an, însă actorul este curat în prezent.

Modifică Setările