News

Vedete care şi-au făcut implant de păr

Vedete care şi-au făcut implant de păr

Cel mai mediatizat implant de păr de la noi este, de depare, cel al lui Mihai Trăistariu. El pare să fi dat moda în showbiz în materie de „recuperare a podoabei capilare“. Să-i vedem, însă, şi pe ceilalţi care s-au încumetat să apeleze la această procedură.

Calviţia la bărbaţi e tot mai frecventă, dar cu noile tratamente şi tehnologii, poate fi combătută cu succes.

Primul care a vorbit deschis despre implantul de păr şi care şi-a ţinut fanii la curent cu progresele de după operaţie este Mihai Trăistariu, care, de ani buni, se confrunta cu această problemă.

E-adevărat că Mihai a făcut un laitmotiv din asta, postând pe contul său de socializare imagini cu nemiluita, dar se pare că a reuşit să-i influenţeze şi pe alţi colegi din showbiz să apeleze la această metodă.

Cătălin Măruţă a observat că începe să piardă serios din podoaba capilară, motiv pentru care, încurajat şi de soţia sa, Andra, a devenit pacientul unei clinici de chirurgie estetică.

După intervenţie, el a postat o fotografie cu el şi întreaga familie, în care fanii abia l-au recunoscut tuns zero. Rezultatele, însă, au fost îmbucurătoare, iar Cătălin pare că a întinerit.

Ştefan Stan, unul dintre câştigătorii concursului muzical de la Pro TV „Vocea României“, avea de ceva timp acest complex al bărbatului care cheleşte. Aşa că n-a stat prea mult pe gânduri după ce a aflat de această intervenţie şi a decis să apeleze şi el la ea.

Decizia a fost una de bun augur, salutată de toţii fanii săi, via Facebook, după ce cântăreţul a postat o fotografie cu noul lui look.

Cornel Păsat, fost iubit al Oanei Roman şi stripper cu experienţă, a decis să-şi îmbunătăţească imaginea. Prin urmare, acesta a apelat la un medic din România care să-i implanteze păr.

Cornel Păsat s-a operat la clinica doctorului Felix Popescu din Bucureşti, pentru refacerea liniei frontale a părului. Acesta a declarat că se gândea de mai mult timp la un implant de păr, nu ca la un moft, ci ca la un confort psihic.

“Tot timpul am avut un păr bogat, de ceva vreme s-a rărit în partea din faţă, nu vreau să aştept să se agraveze situaţia, aşa că mai bine intervin la timp”.

Gică Popescu este vedeta masculină din România care a investit cea mai mare sumă în regenerarea podoabei capilare printr-un implant de păr.

Fostul fotbalist al echipei naţionale a cheltuit 50.000 de euro pe operaţia care a avut loc in Emiratele Arabe Unite.

Faimosul Cristi Borcea a traversat şi el o perioadă în viaţa lui când calviţia era un complex major şi implantul de păr devenea o reală necesitate.

Fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo s-a lăsat pe mâna chirurgilor în anul 2010 şi şi-a plătit podoaba capilară readusă la viaţă cu nu mai puţin 16.000 de euro.

Ulterior, Borcea a declarat presei că s-a ales cu 3.500 de fire de păr noi în urma intervenţiei.

Cântăreţul Raoul a afirmat anul trecut la Kanal D că părul a început să-i cadă după ce a cunoscut-o pe Mirabela Dauer, cu care cântă de ceva vreme.

El a ales să-şi trateze calviţia la o clinică specializată din Turcia, unde a beneficiat de 4.000 de grefe.

Andrei Duban s-a supus aceleiaşi interventii, primind peste 3.000 de fire de păr noi.

La trei săptămâni de la implant, reuşita a fost de 100%, după cum el însuşi a declarat el la postul turcesc de televiziune Kanal D.

Cântăreţul Dinu Maxer (el însuşi medic la bază) s-a supus şi el unei intervenţii similare. "Fac ceea ce îmi doresc de ani de zile. Voi schimba frizura băsesciană cu un păr aşa cum e normal să aibă un bărbat", a declarat el anul trecut înainte de operaţia de implant.

Fostul iubit al Nicoletei Luciu a spus că cel mai mult îi place cum îi stă cu părul lung, cu şuviţe, un look la care speră să revină în curând.

Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent şi actual component al formaţiei Two, nu a putut suporta gândul că părul său nu mai este la fel de des ca odinioară şi a apelat la implantul de păr în urmă cu doi ani.

Începutul său de calviţie a fost ştirbit de un medic din Turcia, care i-a pus 3.100 de grefe şi i-a redat lui Sorin posibilitatea să îşi aranjeze freza cum vrea el.

Tot în Turcia, la o clinică celebră din Istanbul, a ajuns recent şi Keo. Culmea este că fostul iubit al Andreei Bălan n-avea probleme serioase cu căderea părului, dar le-a povestit prietenilor că a fost sfătuit să-şi facă acest implant ca metodă de prevenire, potrivit spynews.ro.

El a ales, însă, să se refacă în Elveţia, acasă la părinţii săi, pentru a sta departe de ochii iscoditori ai presei tabloide de la noi.

Foto: paginile personale, arhiva ADH