News

Vedete care nu au fraţi sau surori

Vedete care nu au fraţi sau surori

Ne place la nebunie să urmărim relaţiile dintre vedetele noastre preferate şi fraţii sau surorile lor. Sunt, însă, la fel de multe vedete de la Hollywood care au fost singuri la părinţi şi care nu ştiu cum e iubirea de frate sau de soră. Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete nu au fraţi sau surori şi care sunt regretele lor!

Adele

Adele
Şi ea este acum mamă a unui singur copil

Cântăreaţa este singurul copil al lui Penny Adkins şi-al lui Mark Evans. Adele a fost crescută de la vârsta de doi doar de mama sa, în Tottenham, Londra, tatăl său părăsindu-le.

Drew Barrymore

Actriţa a povestit că a fost un copil singur la părinţi şi că imediat cum a devenit mămică pentru prima oară a ştiut că mai vrea un copil, ca fetiţa ei să nu aibă aceeaşi copilărie ca şi ea.

Leonardo DiCaprio

Şi celebrul actor este singur la părinţi. Cu toate acestea, Leo nu s-a plâns niciodată de copilăria lui sau de faptul că nu a avut fraţi sau surori.

Lea Michele

lea-michele-peoples-choice-awards-20162

S-a născut pe 29 august 1986, într-un cartier din New York. Numele ei din certificatul de naştere este Lea Michele Sarfati şi a fost crescută în New Jersey. Tatăl ei avea origini turceşti, în timp ce mama sa, Edith,avea origini italieneşti şi americane. Lea a fost singură la părinţi, de asemenea.

Charlize Theron

Celebra actriţă a povestit de fiecare dată cu regret faptul că a fost singurul copil al părinţilor ei. Ea a mărturisit că legătura care s-a format între cei doi copii ai săi, adoptaţi, o uimeşte şi că este frumoasă şi sacră.

Natalie Portman

Actriţa a declarat la un moment dat, pentru revista Rolling Stone, că succesul ei profesional se datorează faptului că a fost singurul copil al părinţilor ei. ”Nu aş fi ajuns nicicând o actriţă dacă nu era un copil singur la părinţi, căci ei nu m-ar fi lăsat să fiu starul familiei dacă ar fi fost şi alţi copii de întreţinut.”.

LeAnn Rimes

leann

Cântăreaţa a mărturisit că faptul că a fost copil singur la părinţi au făcut-o destul de narcisistă, dorindu-şi să acapareze mereu atenţia tuturor.

Elton John

După ce a devenit tată, prin intermediul unei mame surogat, a unui băieţel, Elton John a mărturisit că-şi doreşte neapărat încă un copil, pentru a nu fi singur la părinţi, aşa cum a fost el.

John Lennon, Elvis Presley, Frank Sinatra & James Dean au fost de asemenea copii singuri la părinţi.