News

Vedete care nu mănâncă pâine

de admin

Eliminarea completă a pâinii din alimentaţia zilnică s-a dovedit a fi, de multe ori, soluţia optimă pentru silueta perfectă, de aceea multe celebrităţi au recurs la această metodă. Vedete de la Hollywood care nu mănâncă pâine Gwyneth Paltrow este una dintre actriţele de la Hollywood care nu consumă pâine. Ea a scos total din dieta familiei produsele pe care le consideră nesănătoase. Decizia ei de a renunţa la paste, orez şi pâine a pornit de la faptul că toţi membrii familiei au dezvoltat o intoleranţă la gluten, lactate şi ouă de găină. Gwyneth consideră că eliminarea acestor produse este benefică pentru cei doi copii, Apple (8 ani) şi Moses (6 ani).

Cheryl Cole şi Oprah sunt alte două vedete de la Hollywood care au renunţat, de asemenea, la carbohidraţi – pâine, paste sau cartofi. Acestea declară că viaţa lor s-a îmbunătăţit de când nu au mai consumat pâine.

Jessica Alba este una dintre celebrităţile care a declarat că încearcă să se ţină la distanţă de carbohidraţi şi că nu mănâncă pâine. Actriţa are de la vârsta de 12 ani o dietă echilibrată, din care a exlus pâinea.

Jennifer Lopez este o altă vedetă care a recunoscut că atunci când vrea să slăbească renunţă la dulciuri şi la făinoase.

Vedete din România care nu mănâncă pâine

Ozana Barabancea reuşise în anii trecuţi să topească 40 de kilograme graţie unei diete stricte, care presupunea să nu consume pâine, sucuri acidulate sau dulciuri. "Nu mănânc pâine, nu beau sucuri acidulate şi nu mai mănânc alimente sintetice, nu neapărăt pentru că aş urma această cură, ci pentru simplul fapt ca cele enumerate pot fi catalogate drept otravă pentru şobolani.”, povestea Ozana pentru Gândul Info.

Şi Nicoleta Luciu este o vedetă din România care nu consumă pâine. Vedeta a trecut prin două slăbiri spectaculoase, ambele după ce a născut şi totul a fost posibil datorită unei alimentaţii sănătoase. Actriţa a înlocuit pâinea cu fulgi de grâu germinat şi alte supilmente nutritive esenţiale.

Luminiţa Anghel a reuşit să îşi fanii prin surprindere cu silueta pe care a afişat-o cu ocazia Eurovisionului. Cântăreaţa avea cu 27 de kilograme mai puţin, după ce a ţinut un regim din care a eliminat mai multe alimente nocive, printre care şi pâinea, orezul şi pastele.

Carmen Brumă este cunoscută prin stilul său de viaţă sănătos. Vedeta a declarat că ea a renunţat la pâinea din făină albă, în favoarea celei din făină integrală. Aceasta insistă că nu e neapărat să renunţi la pâine atâta vreme cât consume una sănătoasă, şi-n cantităţi moderate.