Body & Soul

Vedete care şi-au făcut operaţie de micşorare a stomacului

Vedete care şi-au făcut operaţie de micşorare a stomacului

Au avut întotdeauna probleme cu greutatea, aşa că au apelat la o soluţie extremă: au ajuns la bisturiu. Uite care sunt vedetele care şi-au făcut operaţie de micşorare a stomacului.

Pentru ele, dietele şi sportul n-au funcţionat sau au dat roade pe termen scurt. Medicii, însă, i-au putut ajuta altfel, prin intermediul chirurgiei. Iată care sunt vedetele care şi-au făcut operaţie de micşorare a stomacului.

Raluca Bădulescu 

Este, poate, prima vedetă care a avut curajul să treacă printr-o asemenea operaţie. Oricum, este prima care a şi recunoscut că a recurs la această metodă extremă pentru a slăbi. După numeroase cure de slăbire şi diete drastice, Raluca Bădulescu (41) a optat, acum patru ani, pentru o operaţie de micşorare a stomacului, după ce a constat că nu poate ajunge la rezultatul dorit. Intervenţia a ajuta-o să "topească" în timp record 63 de kilograme, ajungând de la greutatea de 120 de kilograme la 57 de kilograme. Reinventarea Ralucăi Bădulescu s-a soldat şi cu schimbarea întregii garderobe, astăzi ea afişând o siluetă de manechin şi o colecţie de haine de invidiat. Nu degeaba e jurat în emisiunea "Bravo, ai stil!", de la Kanal D.

(citeşte continuarea pe pagina următoare)