News

Vedete care şi-au părăsit iubitul pentru o femeie

Vedete care şi-au părăsit iubitul pentru o femeie

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (7898594ew) Portia de Rossi and Ellen DeGeneres 43rd Annual People's Choice Awards, Press Room, Los Angeles, USA - 18 Jan 2017

Nu numai că şi-au luat “Adio!” de la partenerul lor, dar aceste celebrităţi n-au mai vrut să aibă nimic de-a face cu bărbaţii şi au căutat doar compania femeilor. Iată ce staruri au părăsit tabăra heterosexualilor, devenind bisexuale sau chiar lesbiene!

Cynthia Nixon

Cynthia cu partenera ei, Christine Marinoni

Vedeta serialului “Totul despre sex” era implicată într-o relaţie de 16 ani cu Danny Mozes, când l-a părăsit pe individ în 2003, după ce deveniseră împreună părinţii a doi copii. Întreaga lume a fost cu atât mai şocată de despărţirea celor doi cu cât Cynthia a ales să treacă „de partea cealaltă”, să-şi trăiască pe mai departe viaţa alături de o femeie. Iubita cea nouă a actriţei era Christine Marinoni, cea care i-a devenit soţie în 2012 şi împreună cu care are un fiu, pe Max. “Am fost cu barbaţi toată viaţa mea şi nu m-am îndrăgostit niciodată până atunci de o femeie. Însă, când mi s-a întâmplat una ca asta, n-a fost deloc ciudat”, a declarat vedeta care se consideră acum bisexuală.

Modifică Setările