Beauty

Vedete cu dreadlocks: cum se poartă dreadurile pe covorul roşu

de admin

Vedete cu dreadlocks: cum se poartă dreadurile pe covorul roşu

După scandalul public iniţiat de criticii de la Fashion Police vizavi de look-ul exotic al actriţei de 18 ani Zendaya, nu e de mirare că opinia publică a făcut front comun cu aceasta şi a atacat rasismul. Chiar şi tânărul star Disney a scris public un mesaj foarte sincer şi la subiect adresat mai ales Giulianei Rancic şi lui Kelly Osbourne, cât şi celor care judecă oamenii după aparenţe.

Cele două ar fi criticat dreadlocks-urile purtate de mica Zendaya pe covorul roşu la gala Oscar, spunând că părul acestea ar fi mirosit a “ulei de patchoul sau… marijuana”. Un stereotip destul de dur…

“Oricât de greu mi-a fost să mă abţin din a fi ignorantă şi din a posta primele cuvinte urâte care mi-au venit în minte pentru că mă simţeam rănită, a trebuit să mă gândesc la ideea de ansamblu. În loc să atac, am stat două ore căutând un răspuns educat. Giuliana, apreciez scuza ta publică şi mă bucur că a fost o lecţie pentru tine şi canalul tău de televiziune.” – a fost mesajul pe care l-a emis Zendaya apoi.

Bineînţeles, tot mai multe vedete i-au luat apărarea micii actriţe: Kerry Washington, Viola Davis, Chloe Grace Moretz, Whoopi Goldberg sunt doar câteva.

“Purtatul părului în dreaduri pe covorul roşu la Oscar a fost pentru a le arăta într-o lumină favorabilă, pentru a aminti oamenilor de culoare că părul nostru e la fel de în regulă”, a fost răspunsul iniţial al Zendayei.

Ce vedete au mai purtat dreaduri în public?

Frumoasa cântăreaţă Kerry Hilson a ales foarte bine un look exotic cu dreaduri, foarte classy.

Actriţa Ava DuVernay a mers chiar pe covorul roşu într-o ţinută elegantă şi cu o coafură foarte inedită.

Chiar şi Shakira a trecut prin faza dreadlocksurilor şi i-a stat foarte bine.

La fel şi actriţa Helena Bonham Carter...

FOTO GETTY, HEPTA

Modifică Setările