News

Vedete îndrăgostite de România

de admin

Se ştie prea bine faptul că ţara noastră a devenit secretul multor personalităţi sau oameni bogaţi străini, care preferă să ajungă aici pentru o oază de linişte, frumuseţe, preţuri mici şi distracţie. De ce să ne mirăm, aşadar, că există atâtea vedete îndrăgostite de România?

În ţară s-au turnat şi încă se toarnă filme hollywoodiene, de la Seven Seconds cu Wesley Snipes la Cold Mountain cu Jude Law şi Nicole Kidman şi la filmel de acţiune cu Jean Claude Van Damme, Bruce Willis, Steven Seagal, şi multe dintre aceste vedete au rămas îndrăgostite de România.

Lui Wesley Snipes, cel care apare în filmele cu vampiri „Blade”, i-a plăcut atât de mult să filmeze aici “Seven Seconds”, că a revenit pentru a petrece zile mai liniştite, fără filmări. Şi-a planificat chiar şi o vizită privată la Catelul lui Dracula, pentru a se bucura de istoria românească şi de farmecul zonei.

La fel, printre alte vedete îndrăgostite de România se numără şi actorul Armand Assante, care se bucură de staţiunea Olimp din când în când, în concediile sale private, dar şi de priveliştea atât de apreciată a femeilor românce.

Printre celebrităţile care ne mai vizitează ţara se numără regalitatea spaniolă, Regele Juan Carlos şi Regina Sofia, dar şi actori precum Nicole Kidman, Enrique Iglesias, Andy Serkis ori Andy Garcia. Vedete îndrăgostite de România sunt şi Shia LaBeouf şi Evan Rachel Wood, car au vizitat ţara în timpul filmărilor pentru “The Necessary Death of Charlie Countryman”.

Jean Claude Van Damme chiar a fost sufletul petrecerilor din România, petrecând până în zori, atât la Bâlea Lac, cât şi în Bucureşti, atât în 2014, cât şi în 2013. Steven Seagal a declarat de mult timp că este îndrăgostit de România şi de mâncarea noastră tradiţională.

Şi Luke Evans se numără printre cei cărora le place România, după ce a cunoscut-o în timpul filmărilor de anul acesta pentru “Dracula Untold”, în al cărui rol principal joacă.

O altă pereche de vedete îndrăgostite de România este una de mamă-fiu, Leslie şi Ethan Hawke. Mama actorului a locuit aici din 2000 chiar, ajutând în diferite acţiuni caritabile ca voluntar Peace Corps, dar şi Ethan a venit în mod regulat în ţară, tot pentru a ajuta, ca voluntar, copiii săraci.

Modifică Setările