News

Vedete înnebunite după şedinţe foto în lenjerie intimă. Imagini sexy cu ele!

Vedete înnebunite după şedinţe foto în lenjerie intimă. Imagini sexy cu ele!

Actriţe sau modele cunoscute, celebrităţile de peste Ocean au o pasiune comună, să pozeze în lenjerie intimă. Fie că îşi lansează propriile colecţii de bikini şi sutiene sexy, precum Heidi Klum sau Pamela Anderson, fie că sunt protagonistele unor şedinţe foto pentru branduri celebre, sau se lasă fotografiate de iubiţi în propriile case, anul 2017 a fost unul în care imaginile cu dive care apar în haine cât mai sumare au umplut reţelele de socializare.

Tinere sau trecute pe 40-50 de ani, cu copii sau la început de carieră, celebrităţile au renunţat la inhibiţii şi au acceptat provocarea de a se lăsa imortalizate în ipostaze cât mai fierbinţi. Iată cele mai reuşite fotografii şi cele mai cool piese de lenjerie care s-au mulat perfect pe trupurile trase prin inel ale vedetelor!

Heidi Klum

Mamă a patru copii, vedeta de televiziune încă face furori cu silueta sa. Ajunsă la 44 de ani, diva este promotoarea propriei colecţii de lenjerie intimă şi pe bună dreptate, arată cool în aceste creaţii din dantelă!

Modifică Setările