Fashion

Vedete inspirate pe covorul roşu, la Critics TV Choice Awards

de admin

Cu toate că premiile sunt dedicate producţiilor şi celebrităţilor de pe micul ecran, gala nu a fost lipsită de nume cunoscute de la Hollywood, care s-au perindat pe covorul roşu în ţinute mai mult sau mai puţin inspirate pentru evenimentul din Beverly Hilton Hotel, care a avut loc aseară.

Care au fost vedetele cel mai bine îmbrăcate la Premiile Critics TV Choice?

Cea mai rafinată şi opulentă rochie de gală a aparţinut actriţei blonde Jaime Pressly, semnată Gustave Cadile, de nuanţă oranj cu trenă coadă de peşte.

Anna Faris

A avut cea mai inspirată ţinută de covorul roşu la evenimentul monden, rochia de un roz pal, foarte retro şi minimalistă, a prins-o de minune pe blondină, mai ales că a fost accesorizată cu pantofi nude şi clutch într-o nuanţă roz asemănătoare.

Mel B a apărut într-o ţinută provocatoare la gală, alegând o salopetă albă Kimora Lee, cu mâneci lungi decupate şi cu accente negre.

Angie Harmon a avut o rochie superbă de cocktail, cu alură tropicală, foarte văratică, pe care a asortat-o cu pantofi stiletto şi bijuterii. Dar decolteul generos a atras toate privirile!

Constance Zimmer a fost şi ea o prezenţă proaspătă pe covorul roşu, alegând o fustă cu crop top floral şi diafan.

Maggie Gyllenhaal

A fost printre nominalizate şi a apărut pe covorul roşu într-o rochie nu prea potrivită pentru eveniment, fiind o ţinută de vară, dar imprimeul floral şi croiala au fost foarte reuşite.

Julia Louis Dreyfus a ales o rochie simplă, neagră, semnată Carolina Herrera, cu accente aurii în zona decolteului.

Emanuelle Chiqui a sosit într-o rochie tot de vară, într-o nuanţă care o prinde foarte bine, dar care nu pare potrivită pentru un eveniment precum gala Critics TV Choice Awards.

Sarah Paulson

Actriţa din American Horror Story a ales o rochie beagră simplă, cu accente de piele, semnată Prabal Gurung, pentru a-şi primi premiul pentru presaţia ei din serial.

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările