News

Vedete la ELLIS25, gala aniversară a lui Eli Lăslean

Vedete la ELLIS25, gala aniversară a lui Eli Lăslean camera-retro icon Vezi galeria 34 poze

Creatoarea de modă a aniversat ieri 25 de ani de modă în cadrul unui eveniment select.

Eli Lăslean este designerul care de aproape 25 de ani încoace creează poveşti vestimentare, cusute cu migală şi pasiune, pentru româncele care ştiu să-şi pună în valoare eleganţa. Timp de un sfert de veac, Eli Lăslean a dat examenul stilistic în faţa celor mai exigenţi clienţi ai săi: femei de afaceri, vedete de televiziune, actriţe, cântăreţe şi mari sportive.

Pe 25 martie 2015, o rochie a casei de modă ELLIS făcea istorie la Palatul Peleş, în seara în care noua Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis, îşi afirma feminitatea şi eleganţa la prima întâlnire oficială cu Familia Regală, un dineu prilejuit de aniversarea în avans a Principesei Moştenitoare Margareta, un eveniment de înaltă ţinută şi cu reguli stricte de etichetă, un adevărat test de conduită şi prestanţă, pe care Carmen Iohannis l-a trecut cu brio şi pentru care a fost aplaudată la scenă deschisă.

De la acel moment, Eli Lăslean a creat o întreagă garderobă pentru vizitele oficiale ale lui Carmen Iohannis. Totodată, lista clientelei sale VIP a continuat să se îmbogăţească cu nume de succes.

Cei 25 de ani de modă au fost sărbătoriţi ieri în cadrul Galei ELLIS 25, desfăşurată în salonul Le Diplomat al Hotelului Athénée Palace Hilton din Bucureşti.

Gazda serii a fost Mihaela Tatu, care a prezentat cele mai importante momente ale spectacolului aniversar, de la filmul retrospectiv al carierei lui Eli Lăslean şi întâlnirea cu personaje marcante ale vieţii sale profesionale (Mihai Tatulici, Cătălina Russeau, Daniela Teodorescu, Alin Gălăţescu, Dana Demetrian, Speranţa Munteanu) până la recitalul sopranei Irina Iordăchescu şi prezentarea de modă cu figuri cunoscute din showbusiness-ul românesc: Monica Davidescu, Adina Halas, Maria Andrei, Irina Deleanu, Letiţia Pescariu, Oana Voiculeţ, Maria Călin, Dorina Vasilashko, Ioana Filimon şi Crina Abrudan, care a fost mireasa colecţiei.

La Gala ELLIS 25 au mai participat personalităţi din politică, mediul de afaceri şi media, dar şi celebrităţi precum Nico, Bianca Brad, Gianina Corondan, Ana Maria Brânză, Camelia Potec, Valeria, Răcilă, Elise Stan, Ileana Şipoteanu, Nora Seroussi, Cristina Bâtlan, Laura Olteanu, Florentina Opriş, Dorin Negrău, Antonio Passarelli.

Foto: Ştefan Ovidiu, Iulia Manda, Cristian Andrei

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările