News

Vedete la lansarea produselor ”Woman Collection by GoldNutrition”

Vedete la lansarea produselor ”Woman Collection by GoldNutrition” camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Brandul portughez dedicat atât sportivilor de performanţă, cât şi persoanelor care au o activitate fizică constantă, a lansat pe piaţă o gamă de suplimente alimentare create exclusiv pentru femei. Romaniţa Iovan, Ileana Badiu şi Roxana Gabor-Iliescu În atmosfera relaxată oferită de Clubul Daimon din Bucureşti, Roxana Gabor-Iliescu a invitat vedete, jurnalişti, sportivi şi influenceri la lansarea ”Woman Collection” by GoldNutrition, a cărui MC a fost.

“Nutriṭia femeii în diferitele etape ale vieţii ei este o ştiinţă în sine şi ar trebui studiată cu toată seriozitatea, pentru că de buna hrănire a femeii depinde starea ei de spirit şi ca atare starea întregii familii. În condiţiile de astăzi, când hrana naturală e greu de găsit şi oricum săracă de tot complexul de vitamine şi minerale de care avem nevoie, suplimentele nutritive sunt o nevoie reală. Dar luate personalizat şi din cele mai bune surse”, a spus dr Florin Ioan Bălănică, invitatul special al evenimentului.

Imaginea acestei colecţii este Ileana Badiu, mamă şi femeie activă, care face sport, dar nu intensiv, şi care nu are timp mereu să îşi pregătească mâncăruri sănătoase.

”Am acceptat să fiu imaginea acestor produse pentru că mi se potrivesc perfect. Am 44 de ani, ţin la felul în care arăt şi la sănătatea mea şi am nevoie de ajutoare zilnice care să mă ţină departe de covrigul din colţ atunci când îmi e tare foame şi nu am timp nici să comand mâncare. Colagenul este absolut obligatoriu după părerea mea după vârsta de 40 de ani şi am observat după o lună de folosire a acestor produse o îmbunătăţire vizibilă a calităţii pielii, a sănătăţii unghiilor şi a părului dar şi a tonusului meu în general. Pot să spun clar că acum, la 44 de ani mă simt mult mai bine în pielea mea decât la 20. Nu neapărat că sunt mai frumoasă, dar sunt mai asumată. Aceasta este super puterea mea- asumarea. Felul în care arăt mi se datorează mie, nu tinereţii, felul în care gândesc e o alegere nu o impunere... Acum primesc mult mai multe complimente decât la 20 de ani...”, spune Ileana Badiu.

"Woman Collection by GoldNutrition" cuprinde produse desinate fie pentru energizare, vitaminizare şi mineralizare, fie pentru slăbire ori pentru creşterea masei musculare.

Iată ce vedete au testat deja produsele "Woman Collection by GoldNutrition".

Foto: Paul Buciuta