News

Vedete la prezentarea colecţiei "Anotimpurile" by Liza Panait

Vedete la prezentarea colecţiei "Anotimpurile" by Liza Panait camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Patru mirese pentru patru anotimpuri. Un regal de modă desfăşurat la Palatul Bragadiru, în prezenţa a 500 de invitaţi.

IMG_2496

Într-o atmosferă de poveste a avut loc spectacolul de modă "Anotimpurile", ce a marcat împlinirea a 25 de ani de activitate Casei VILI şi tot atâţia ani de când cei doi fondatori (Viorel şi Liza) s-au căsătorit.

După o introducere a lui Beatrice Rancea, colecţia a fost prezentată în patru episoade, unul pentru fiecare anotimp, precedate de câte un moment de balet realizat de balerine ale Operei Române pe muzica lui Vivaldi.  Şi, tot pentru fiecare anotimp, cu mireasa ei. Astfel, mireasa primăverii a fost Andra Seiluc, a verii - Maria Panait, a toamnei - Manuela Hărăbor şi a iernii - Nicoleta Luciu.

Materialul vedetă a fost catifeaua, neagră şi verde închis, iar trendul impus a fost  în toate cele patru prezentări a fost cel militar, prezentat în manieră aristocrată, cu brandenburguri aplicate, desenate sau doar creionate, şi epoleţi din flori, ca semn de pace şi iubire.

Întreaga colecţie a avut parte de accesorii produse în atelierul casei de modă Liza Panait, poşetele şi bijuteriile fiind parte unitară din prezentare.

Printre invitaţi s-au numărat Monica Anghel, Mirabela Dauer, Eli Lăslean, Liana Stanciu, Alina şi Gabriel Cotabiţă, Adina Buzatu, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi soţii Roxana şi Paul Gabor-Iliescu.

Modifică Setările