News

Vedete fără operaţii estetice

de admin

Într-o lume în care toată lumea caută perfecţiunea, unii au învăţat să-şi iubească imperfecţiunile. Este vorba de acele vedete de la Hollywood care au refuzat să apeleze la operaţiile estetice şi au preferat să ducă o viaţă liniştită, să aibă un stil de viaţă sănătos şi ordonat şi, mai presus de orice, să îmbătrânească frumos. Haideţi să aflăm, aşadar, care sunt acele vedete fără operaţii estetice!

Are 47 de ani, a trecut prin trei naşteri şi este una dintre cele mai bine cotate actriţe din toate timpurile. Vorbim, bineînţeles, de Julia Roberts care arată incredibil, fără însă să fie nevoită să apeleze la vreo intervenţie chirurgicală. De altfel, actriţa a declarat de mai multe ori că este împotriva acestor intervenţii, preţuind mai mult frumuseţea naturală: ”Faţa ta spune o poveste şi acea poveste n-ar trebui să fie despre drumurile tale către cabinetul doctorului estetician”, declara la un moment dat îndrăgita actriţă.

O altă poziţie vehemnentă în acest sens îi aparţine actriţei Sigourney Wesaver, în vârstă de 65 de ani. Actriţa a mărturisit în mai multe rânduri că se simte bine în pielea ei şi că n-ar apela în niciun caz la operaţii estetice. ”Faţa actorilor ar trebui să se poată mişca.”, comenta actriţa vizavi de aspectul petrificat al celor care aleg să-şi întindă pielea de pe faţă, în dorinţa de a scăpa de riduri.

Julianne Moore este o altă actriţă care a spus ”nu” operaţiilor estetice şi a acceptat să îmbătrânească natural. Şi nu a ales rău deloc. La cei 54 de ani ai săI Julianne Moore arată nemaipomenit, chiar şi atunci când nu foloseşte cosmetice. De altfel, actriţa a mărturisit că nici cu aceste ”artificii” mai puţin invazive nu este total de acord, însă se vede nevoită să le folosească atunci când merge la un eveniment important. ”La început, operaţiile estetice par că-ţi dau un aspect normal, însă în timp ajungi să nu-ţi mai recunoşti propria faţă. Nu cunosc pe nimeni care să arate într-adevăr mai tânăr după ce şi-a făcut o operaţie estetică. De cele mai multe ori, se vede de la o poştă că ţi-ai făcut ceva.”

Şi Meryl Streep le împărtăşeşte părerea. La 66 de ani, actriţa arată cât se poate de bine şi asta doar graţie unui stil de viaţă cumpătat. Meryl a declarat în nenumărate rânduri că este împotriva operaţiilor estetice.

Întrebată fiind despre ce părere are despre operaţiile estetice, Jodie Foster a declarat că nu are nicio problemă cu persoanele care recurg la asemenea metodă pentru a arăta mai bine, însă ea nu ar fi dispusă niciodată să treacă printr-o asemenea procedură. ”Aş prefera ca lumea să spună că am un nas urât, decât să spună că am o operaţie nereuşită la nas.”, a spus actriţa în vârstă de 52 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Jennifer Garner şi Ben Affleck divorţează după 10 ani de mariaj!

Din păcate, toate zvonurile apărute în ultima vreme privind starea şubredă a mariajului celor doi au fost adevărate. Aşadar, Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat oficial că vor divorţa.

Ce actori de la Hollywood şi-au făcut transplant de păr?

News

Ce actori de la Hollywood şi-au făcut transplant de păr?

N-om înţelege noi multe lucruri din anatomia omului, însă un lucru e clar: odată ce începi să cheleşti, slabe şanse ca părul să-ţi mai crească. Acestea fiind spuse, iată o listă de vedete care nu păcălesc pe nimeni cu podoaba lor capilară proaspăt întinerită.

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

News

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

Formau de cincisprezece ani unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, însă, se pare că, de-o vreme cei doi nu mai ajung la niciun consens şi îşi doresc să divorţeze cât mai repede cu putinţă.

FOTO Câte kilograme a acumulat Mila Jovovich pe timpul sarcinii?

News

FOTO Câte kilograme a acumulat Mila Jovovich pe timpul sarcinii?

În mod normal, pentru o femeie însărcinată nimic nu mai contează atunci când se gândesc că urmează să devină mamă. Nici măcar câte kilograme a acumulat pe timpul sarcinii. Acesta nu este cazul şi vedetelor de la

Este celebră, are 77 de ani şi fumează marijuana! Despre ce actriţă este vorba?

News

Este celebră, are 77 de ani şi fumează marijuana! Despre ce actriţă este vorba?

În timp ce mulţi se întreabă care este secretul tinereţii ei, actriţa se bucură de viaţă, fără regrete şi fără limite. Vorbeşte deschis despre viaţa ei sexuală activă, nu se sfieşte să recunoască că a încercat orice drog posibil

Brooklyn Beckham, făcut de ruşine de tatăl său! Vezi care este motivul!

News

Brooklyn Beckham, făcut de ruşine de tatăl său! Vezi care este motivul!

Cei mai mulţi băieţi ar fi de-a dreptul încântaţi ca David Beckham să fie tatăl lor, însă nu şi primul născut al fostului fotbalist. Brooklyn Beckham a declarat, de mai multe ori, că celebrul său tată l-a făcut să se simtă stânjenit de câteva ori.

News

Îngropaţi în datorii! Celebrităţi cărora banca le-a confiscat casa!

Am crede că cineva care câştigă destul de mulţi bani n-ar trebui niciodată să aibă probleme financiare, însă adevărul este că se întâmplă mai des să se confişte case de milioane de dolari, decât bunuri materiale care însumează mai puţin.

News

Vedete născute în zodia Fecioară!

Cei născuţi în zodia fecioară sunt persoane cu spiritul analitic dezvoltat, au o voinţă grozavă de a muta munţii din loc, şi, de cele mai multe ori, încăpăţânate. Cu toate acestea, sunt persoane uşor de convins şi de multe ori naive şi blânde.

News

Vedete care au slăbit rapid! Diete de vedetă!

Fie că au câştigat câteva kilograme purtând o sarcină, fie că au dobândit anumite rotunjimi pentru un anume rol, unele vedete de la Hollywood au demonstrat că se poate scăpa de kilogramele acumulate într-un timp record. Desigur, unele au recurs la orele îndelungi petrecute