News

Vedete fără operaţii estetice

de admin

Într-o lume în care toată lumea caută perfecţiunea, unii au învăţat să-şi iubească imperfecţiunile. Este vorba de acele vedete de la Hollywood care au refuzat să apeleze la operaţiile estetice şi au preferat să ducă o viaţă liniştită, să aibă un stil de viaţă sănătos şi ordonat şi, mai presus de orice, să îmbătrânească frumos. Haideţi să aflăm, aşadar, care sunt acele vedete fără operaţii estetice! Are 47 de ani, a trecut prin trei naşteri şi este una dintre cele mai bine cotate actriţe din toate timpurile. Vorbim, bineînţeles, de Julia Roberts care arată incredibil, fără însă să fie nevoită să apeleze la vreo intervenţie chirurgicală. De altfel, actriţa a declarat de mai multe ori că este împotriva acestor intervenţii, preţuind mai mult frumuseţea naturală: ”Faţa ta spune o poveste şi acea poveste n-ar trebui să fie despre drumurile tale către cabinetul doctorului estetician”, declara la un moment dat îndrăgita actriţă.

O altă poziţie vehemnentă în acest sens îi aparţine actriţei Sigourney Wesaver, în vârstă de 65 de ani. Actriţa a mărturisit în mai multe rânduri că se simte bine în pielea ei şi că n-ar apela în niciun caz la operaţii estetice. ”Faţa actorilor ar trebui să se poată mişca.”, comenta actriţa vizavi de aspectul petrificat al celor care aleg să-şi întindă pielea de pe faţă, în dorinţa de a scăpa de riduri.

Julianne Moore este o altă actriţă care a spus ”nu” operaţiilor estetice şi a acceptat să îmbătrânească natural. Şi nu a ales rău deloc. La cei 54 de ani ai săI Julianne Moore arată nemaipomenit, chiar şi atunci când nu foloseşte cosmetice. De altfel, actriţa a mărturisit că nici cu aceste ”artificii” mai puţin invazive nu este total de acord, însă se vede nevoită să le folosească atunci când merge la un eveniment important. ”La început, operaţiile estetice par că-ţi dau un aspect normal, însă în timp ajungi să nu-ţi mai recunoşti propria faţă. Nu cunosc pe nimeni care să arate într-adevăr mai tânăr după ce şi-a făcut o operaţie estetică. De cele mai multe ori, se vede de la o poştă că ţi-ai făcut ceva.”

Şi Meryl Streep le împărtăşeşte părerea. La 66 de ani, actriţa arată cât se poate de bine şi asta doar graţie unui stil de viaţă cumpătat. Meryl a declarat în nenumărate rânduri că este împotriva operaţiilor estetice.

Întrebată fiind despre ce părere are despre operaţiile estetice, Jodie Foster a declarat că nu are nicio problemă cu persoanele care recurg la asemenea metodă pentru a arăta mai bine, însă ea nu ar fi dispusă niciodată să treacă printr-o asemenea procedură. ”Aş prefera ca lumea să spună că am un nas urât, decât să spună că am o operaţie nereuşită la nas.”, a spus actriţa în vârstă de 52 de ani.