Red Carpet

Vedete responsabile! Poartă măşti de protecţie de fiecare dată când ies din casă

Vedete responsabile! Poartă măşti de protecţie de fiecare dată când ies din casă camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

E o modă sau o necesitate? Majoritatea vedetelor, de fiecare dată când au ieşit pe stradă în plină pandemie, au purtat măşti de protecţie! Au înţeles ce importantă e sănătatea lor şi a celor din jur!

În urmă cu aproximativ două luni de zile habar nu aveam cu ce inamic puternic urma să ne luptăm: unul nevăzut, care face mult prea multe victime la nivel global. Zeci, sute, mii, sute de mii de persoane au fost infectate cu virusul care în România a făcut peste 300 de mii de victime, oameni în vârstă, mai tineri, cadre medicale au murit din cauza coronavirusului. 

Unii au înţeles ce importantă e sănătatea lor şi a celor din jur şi au ales să rămână în case, ies când au neapărată nevoie. Alţii nu respectă legile impuse de autorităţi şi ies din izolare, fără să realizeze riscul la care se expun. 

Nu ştim dacă este o modă, dar toate vedetele care au ieşit în ultimele săptămâni din case, ba la cumpărături, ba la spital, ba la farmacie au ales să poarte măşti de protecţie. Fie că le-au ales pe cele de unică folosinţă, fie că au optat pentru unele făcute în casă din eşarfe sau diverse materiale, toate au ales să se protejeze. Cred că ar trebui să le urmăm şi noi, să purtăm mască de fiecare dată când ieşim din casă, nu?

Modifică Setările