Fashion

Vedete în rochii Alexander McQueen: eşec vestimentar sau apariţie wow?

de admin

Savage Beauty VIP, închinaă regretatului mare designer nonconformist, a reunit cele mai de seamă celebrităţi, atât din lumea modei, cât şi din showbiz. Problema a fost că, în ciuda expunerii atâtor ţinute semnate de McQueen, în culori vibrante, croieli fantastice şi îndrăzneţe şi accesorii statement, vedetele au dat chix, mizând pe rochii elegante, ce-i drept, dar lipsite de inspiraţie. În mod neaşteptat, unele dintre ele au şi impresionat cu alegerile lor, să spunem... originale.

Ce ţinute au ales marile staruri ale lumii, cine a eşuat în a impresiona şi cine a şocat pentru a fi în centrul atenţiei la gala Alexander McQueen?

Cea mai uluitoare apariţie i-a aparţinut iubitei lui Robert Pattinson, FKA Twigs, artista de 27 de ani care a respectat tematica şi a ales o rochie multicoloră, cu multe pene, semnată Alexander McQueen. Însă deşi multor persoane li s-a părut mai degrabă deplasată, ea semănând cu un papagal ambulant, mulţi au apreciat-o.

Salma Hayek a optat pentru o rochie foarte interesantă, semnată tot de marele designer, demnă de bal. Aplicaţiile din dantelă sub formă de păuni au atras toate privirile asupra actriţei fashioniste.

Naomi Campbell a avut o apariţie şic, în creaţia McQueen, dar nu a impresionat, având în vedere că nu e prima oară când alege rochii negre cu pene sau ornamente încărcate. Drăguţă combinaţia de negru cu rozul delicat de pe top şi haina scurtă de blană.

Eva Herzigova a ales tot o rochie roz cu negru, din satin, cu un şal negru , o ţinută cam plictisitoare în comparaţie cu modelele îndrăzneţe ale colecţiilor designerului celebrat. Dar elegantă şi sigură!

Susie Lau cu siguranţă a întors capetele, cu creaţia aleasă, vălul fiind piesa de rezistenţă. Rochia albă, delicată, cu jacheta modernă şi vălul gotic, deopotrivă cu machiajul ales, au făcut din apariţia bloggerului de modă britanic una mai interesantă ca ale vedetelor prezente.

Gwendoline Christie din serialul "Game of Thrones" a fost şi ea o prezenţă originală şi extravagantă, preferând o rochie-capă aurie şi cu alură vintage.

Kate Moss a dorit să şocheze, evident, apărând cu o rochie din dantelă transparentă, alături de soţul ei.
Nimic ieşit din comun.

Poppy Delevingne, sora Carei Delevingne, a dorit să şocheze cu o rochie transparentă, deloc impresionantă, dar inspirată pentru trupul ei.

Şi Victoria Beckham, bineînţeles, femeia distinsă şi mereu aranjată impecabil.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

Ups! Gafe vestimentare pe covorul roşu: vedete cu rochii-problemă!

Când vrei să impresionezi, trebuie să fii foarte atent cum o faci. Din păcate, multe dintre vedetele mari şi mici o dau în bară când le este lumea mai dragă: chiar pe covorul roşu, în faţa a mii de oameni

Fashion

Vedete pe Croazetă: cele mai frumoase ţinute de zi, la Cannes 2015!

Ziua, celebrităţile ajunse la Festival sunt puse pe treabă pentru a-şi promova filmele, în cadrul conferinţelor de presă. Prin urmare, nici urmă de ţinute extravagante, sexy ori pretenţioase. Însă asta nu înseamnă că vedetele nu au fost inspirate, ba au epatat cu stil!

Fashion

FOTO Aşa NU! Vedete prost îmbrăcate la gala Oscarurilor

Bineînţeles că acolo unde sunt şi foarte bine îmbrăcate, sunt şi prost îmbrăcate, mai ales când vorbim de gale de prestigiu, precum gala de decernare a premiilor Oscar 2015. Am vorbit de cele mai frumoase şi elegante apariţii feminine, însă care sunt vedetele care au exagerat sau au dat chix cu alegerile lor vestimentare, în încercarea lor de a şoca?

Fashion

Olivia Munn, noul sex-simbol hollywoodian: top 5 ţinute glam & sexy ale actriţei! 

Olivia Munn este considerată deja un sex-simbol în lumea filmului. Asta mai ales pentru că este printre puţinele actriţe – noi, ce-i drept – care să ştie să se pună în valoare cum trebuie.

FOTO Vedete în cele mai spectaculoase rochii create de Oscar de la Renta

Fashion

FOTO Vedete în cele mai spectaculoase rochii create de Oscar de la Renta

De la Renta este faimos pentru rochiile glamuroase purtate pe covorul roşu şi costumele smart preferate de femeile puternice şi independente. Exemplu stau următoarele actriţe de renume care i-au purtat cu fascinaţie ţinutele, ajungând printre cele mai bine îmbrăcate vedete, la momentul respectivului eveniment.

Fashion

Vedete la London Fashion Week: Lindsay Lohan, cel mai prost îmbrăcată?

Săptămânile de Modă sunt sfinte pentru vedetele fashionable din lumea întreagă. Şi dacă la la show-urile modei de la New York am văzut spuma hollywoodiană şi cele mai alese ţinute pentru a epata în ochiul public, la Londra, modelele au făcut tot deliciul. Dar şi bărbaţii cei mai bine cotaţi în materie de sex-appeal au sosit cu plăcere la London Fashion Week.

Fashion

NY Fashion Week: ce vedete şi-au dovedit stilul?

În cadrul Săptămânii Modei Mercedes-Benz de la New York, femeile sofisticate din lumea hollywoodiană şi-au primit locurile în primele rânduri pentru a admira modelele pe pasarelă. Show-uri de modă, colecţii celebre şi tendinţele le-au fermecat pe fiecare în parte - evenimente la care s-au prezentat şi ele cât mai aranjate. Totuşi, tot fashionistele au avut mai mult stil.

Fashion

FOTO Vedetele au defilat la Promenada Kids Fashion Show

Branduri de renume din România şi străinătate au pus stăpânire pe podium, în 13 defilări susţinute de vedete împreună cu micuţii lor, care au inspirat cu ţinute şi accesorii pentru toamna 2014, destinate începutului de an şcolar. Î

Fashion

Clasic glamour: Dita vin Teese reînvie stilul pin-up cu rochiile sale

Dansatoare şi actriţă, designer de lenjerie intimă şi o emblemă a stilului burlesc, readus la viaţă de ea. Dita este îndrăgostită de scenă şi prin urmare ţinutele sale sunt modul ei de comunicare. Costumele, lenjeria creată, rochiile retro purtate amintesc de stilul pin-up original, purtat cu un mare farmec erotic.