A doua soţie a lui Donald Trump, Marla Maples a călătorit cu rochia de mireasă peste tot până a fost cerută în căsătorie

18 noiembrie, 2020
2 marla 1 gettyimages 50796534 jpg jpeg

Marele perdant al alegerilor americane continuă să suscite interes, mai ales în privinţa vieţii personale. Iar dacă despre Ivana şi Melania Trump s-au scris râuri, Marla Maples, cea de-a doua lui soţie, are la rândul ei o poveste condimentată

Înainte de a deveni soţia lui The Donald, Marla Maples a fost o bună vreme amanta lui - în timp ce el era însurat cu Ivana Trump, o situaţie avid urmărită de presă. Iar Marla a hrănit presa cu cele mai surprinzătoare situaţii. Unul dintre episodele febril relatate de presă la acea vreme s-a petrecut în 1998, când ar fi avut loc prima confruntare a soţiei cu amanta. Ivana Trump se afla cu soţul şi copiii în vacanţă în staţiunea de schi Aspen. Donald nu a rezistat şi, în aceeaşi vacanţă, şi-a luat şi amanta. Aşa se face că Ivana s-a trezit atacată în Aspen de amantă, potrivit mărturisirilor din cartea ei de memorii. "Eram la masă în Aspen şi m-am trezit din senin cu o blondă care a venit la mine şi mi-a strigat: Eu sunt Marla şi îl iubesc pe soţul tău. Tu îl iubeşti?" Ivana a fost şocată.

Pentru Marla însă, obsedată de Trump, statutul de amantă devenise insuportabil. Îşi dorea cu orice preţ să devină doamna Trump - de aceea ajunsese să aibă în valiză o rochie de mireasă pe care o lua cu ea peste tot - doar doar o cere Donald de nevastă. Credea că aşa va atrage mult dorita cerere în căsătorie? Superstiţie sau disperare? Probabil amândouă. Marla le spunea apropiaţilor că vrea să fie oricând pregătită să se mărite, oriunde s-ar afla în lume. Dar pentru ea era şi o luptă de a-şi curăţa numele, pentru că la acea vreme ea era un model cunoscut. "A fost groaznic. Eu eram cealaltă femeie. Iar presa nu-mi lăsa deloc familia în pace", a spus Maples într-un interviu pentru People de acum 4 ani. 

marla 2 gettyimages 812641 jpg jpeg

Relaţia cu ea a fost ultimul cui bătut în sicriul mariajului cu Ivana. Iar după divorţul din 1992, Marla s-a căsătorit cu Donald anul următor. Şi, aşa cum abia aştepta, a început să pozeze în noua doamnă Trump, întrecând chiar limitele bunului simţ. Brusc, Ivana, care fusese măritată cu el vreme de 15 ani, devenise cealaltă femeie. Iar Vanity Fair realiza o şedinţă foto îndrăzneaţă cu o Marla Maples coafată ca Ivana, declarând: "Ivana vrea 1 miliard de dolari. Dar noi pur şi simplu nu avem această sumă ca să i-o dăm". În acelaşi an 1993, Marla a născut cel de-al patrulea copil al lui Donald, o fiică pe nume Tiffany. 

Totul părea perfect. Dar disperarea ei şi teribila experienţă a divorţului de Ivana îl făcuseră şi mai vigilent pe Donald, care a forţat-o să semneze un contract prenupţial foarte dur: în cazul în care divorţau, Marla urma să primească doar 1 milion de dolari, fără să aibă dreptul la pensie alimentară ori să vorbească despre divorţul lor. La trei ani de la nuntă, mariajul lor era deja plin de probleme - dar divorţul de Maples a fost finalizat abia în 1999. "Draga de ea, a fost avidă să fie soţia lui, dar nu a ştiut ce să facă cu acest rol", a comentat un apropiat.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}