A împlinit 53 de ani și s-a transformat complet. Ce s-a întâmplat cu fața lui Gwen Stefani?

4 octombrie, 2022

Pe 3 octombrie, celebra cântăreață a aniversat vârsta de 53 de ani. Este vorba de Gwen Stefani, cea care și-a găsit liniștea și fericirea alături de Blake Shelton, artistul country cu care aceasta s-a căsătorit anul trecut. 

Gwen Stefani foto profimedia jpg

Din păcate, însă, frumoasa blondă care uimea cu look-ul ei pururea tânăr pare c-a exagerat cu intervențiile estetice, chipul ei fiind transformat aproape complet de injecțiile cu botox, lucru cât se poate de evident în ultimele ei apariții publice. 

Într-o apariție din cadrul Tonight Show alături de soțul ei, Blake Shelton, Gwen a șocat audiența cu un chip complet plastifiat, care pur și simplu nu mai seamănă cu al ei.

Cei care au vizionat show-ul respectiv au comentat pe social media că artista arată complet diferit și că nu mai are nimic autentic în chipul ei transformat de toate aceste operații estetice.

„Sunt un fan de o viață a lui Gwen și nu am recunoscut-o. Sunt atât de confuz”, a scris un telespectator. „N-aș fi știut niciodată că aceasta este Gwen Stefani dacă nu-i era scris numele pe ecran!”, a comentat altul.

Aspectul veșnic tânăr al lui Gwen Stefani au fost subiectul multor presupuneri de-a lungul anilor, dar vedeta nu a vorbit niciodată public despre apelarea la operațiile estetice. Invitată la emisiunea Carpool Karaoke din anul 2016, Gwen a fost întrebată de către gazda James Corden despre cum ține timpul pe loc și ea a atribuit tinerețea ei veșnică relației cu Blake Shelton.

„Am început să mă îndrăgostesc. Apoi am scris un întreg album despre asta. Ăsta este liftingul de care vorbește toată lumea!”, a comentat Gwen în acea emisiune. Din păcate, însă, cele mai recente imagini cu Gwen vorbesc de la sine și n-au nimic de-a face cu îndrăgosteala. 

Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg