A mai primit o lovitură! Leonard Miron a fost diagnosticat cu coronavirus

31 mai, 2020
1 miron jpg jpeg

Leonard Miron a fost diagnosticat cu coronavirus. Fostul prezentator şi iubitul lui, Miguel, s-au infectat în timpul unei croaziere, cei doi fiind mari amatori de călătorii.

"Leonard Miron a şocat! Într-o declaraţie exclusivă, el a spus ca şi-a făcut două teste – cel de COVID şi cel imunologic. Primul a ieşit negativ, al doilea pozitiv! Deci a dezvoltat anticorpi pentru COVID, adică a fost infectat", a mărturisit Cristi Brancu pe canalul său de YouTube.

"Leonard şi Miguel au fost plecaţi într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime şi reglementările nu erau aşa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o uşoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Şi atât. Aşadar, au fost asimptomatici", a adăugat Brancu.

Leonard Miron a dus o luptă grea cu boala şi în urmă cu un an şi jumătate, cu alte cuvinte se afla în grupa de risc. Atunci, fostul prezentator de la TVR a aflat că suferă de cancer pancreatic. "Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluţionar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemişcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul. Soiul rău nu piere!", declara Leonard Miron.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate