A murit Victor Socaciu! Mesajul Marinei Almăşan: "Îţi mulţumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viaţă, mi l-ai dăruit”

27 decembrie, 2021
6 marina9 jpg jpeg

Artistul avea 68 de ani şi mai multe probleme de sănătate.

Victor Socaciu era internat de o lună de zile la spitalul Carol Davila. Solistul făcuse cu ceva timp în urmă un transplant de rinichi, dar acum întâmpina din nou probleme renale şi avea şi diabet. În luna aprilie, artistul a dus o bătălie cruntă şi cu coronavirusul.

Marina Almăşan a transmis un mesaj emoţionant: “Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieţii sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor şi NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au preţuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îţi doresc să-ţi găseşti pacea şi liniştea.

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ţi poarte numele. Şi, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viaţă, alături de mine, de aici , de pe pământ… Îţi mulţumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viaţă, mi l-ai dăruit”.

Şi fiica artistului, Ana- Maria Socaciu, a ţinut să marcheze pierderea suferită.

 "O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunţăm cu nemărginită durere stingerea din viaţă a celui care a fost soţ, tată, bunic, un artist de geniu şi un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împăraţia Sa alături de cei drepţi!"Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg