Abia a plecat de la Pro TV şi are deja altă ofertă! Iată cu ce post TV poate semna Anamaria Prodan

23 octombrie, 2019
1 anamaria prodan jpg jpeg

La începutul lunii octombrie, Anamaria Prodan anunţa, în direct în emisiunea lui Cătălin Măruţă, că renunţă la contractul cu Pro TV şi că nu va mai prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche“.

La puţin timp după ce şi-a dat demisia, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Anamaria Prodan ar putea fi înlocuită cu Mihaela Rădulescu, însă informaţia  a fost infirmată de cei de la Pro TV, care au anunţat că Geanina Ilieş va fi noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche“.

Jurnaliştii de la Libertatea aruncă acum bomba şi dezvăluie că nici nu a plecat bine de la Pro TV că Anamaria Prodan a şi primit alte oferte de a reveni în televiziune. Chiar dacă a afirmat că părăseşte postul din Pache Protopopescu pentru a petrece mai mult timp cu familia, se pare că sexy-impresara este dispusă să revină în televiziune, însă nu mai devreme de luna ianuarie a anului viitor.

Potrivit sursei citate, Anamaria Prodan are pe masă o ofertă de la Kanal D, unde ar urma să prezinte o emisiune de seară, care să se bată pentru audienţe cu Dan Capatos, şi o ofertă de la Antena 1, unde ar urma să prezinte o emisiune de tip concurs.

Chiar dacă ofertele par a fi foarte bune, Anamaria Prodan le-ar fi transmis şi celor de la Kanal D, dar şi celor de la Antena 1 că poate începe negocierile în ianuarie 2020 şi că până atunci vrea să stea cât mai mult cu familia ei şi să nu se gândească la revenirea în televiziune.