Actorul Victor Yila, la un pas să fie învins de Covid. "Am simţit cum îmi suflă moartea în ceafă"

28 decembrie, 2021
4 victor2 jpg jpeg

Victor Yila a trăit un coşmar după ce a fost diagnosticat  cu Covid. Actorul din grupul Vouă a urmat tratamentul prescris de medici,  dar a apelat şi la leacurile băbeşti din Congo.

„Mi-a fost foarte rău, am simţit cum îmi suflă moartea în ceafă, am zăcut timp de trei săptămâni. A venit Salvarea, de două ori, era în octombrie, când se murea pe capete, şi câte 500 de persoane pe zi. Mi-au spus clar că nu mai sunt locuri în spitale, nici pentru morţi, nici pentru vii. Când a venit Salvarea a doua oară mi s-a zis: «Este un miracol că trăieşti! Cum de mai trăieşti?». Iar eu le-am răspuns printr-o glumă: «Ştiţi ce culoare are un negru mort?» Mi s-a mai spus că, dacă nu eram vaccinat, acum eram şi îngropat şi cu pomana făcută”, a spus actorul Victor Yila pentru Impact.ro.

„Ceea ce nu ştiau medicii, când m-au văzut că sunt mai bine, este faptul că, pe lângă tratamentul dat de ei, schema completă, am mers în paralel şi cu leacurile băbeşti din Congo, trimise de rudele mele. Am făcut ceaiuri din acele plante, inclusiv din ghimbir, un bun tratament pentru răceli”, a mai spus actorul.

stanga
dreapta
1 victor jpg jpeg
4 victor2 jpg jpeg
3 victor3 jpg jpeg

Victor Yila  a venit în urmă cu 25 de ani din Congo. S-a căsătorit cu o româncă şi a devenit tatăl unei fetiţe. Pe lângă activitatea din grupul Vouă, el este şi profesor de franceză la Facultatea de Construcţii.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg