Actriţa Dulce Maria din telenovela „Rebelde” este însărcinată cu primul ei copil

10 iunie, 2020
12 dulce maria din rebelde nunta 5 jpg jpeg

Dulce Maria a jucat în serialul "Rebelde", o telenovelă care a avut mare succes chiar şi în România. Actriţa s-a maturizat, acum a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară. 

La 34 de ani, Dulce María este însărcinată cu primul ei copil. Actriţa şi soţul ei, Paco Álvarez, vor deveni părinţi. Vestea au făcut-o publică printr-o postare în mediul online. S-au fotografiat cu testul de sarcină li au anunţat marea bucurie din viaţa lor. (Vezi imaginea în galeria foto)

"Ei bine, în această direcţie mergem! În plin haos şi în plină incertitudine, Paco şi cu mine vrem să împărtăşim o veste care ne umple de iubire, fericire şi recunoştinţă.

Miracolul vieţii găseşte întotdeauna o modalitate de a se manifesta, da! Sunt însărcinată! Vom deveni părinţi! Suntem foarte fericiţi să începem o nouă etapă şi aşteptăm cu toată dragostea venirea pe lume a copilului nostru! Deşi circumstanţele sunt complicate din pricina pandemiei, avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect", a scris artista, pe contul personal de Instagram.

2 dulce maria din rebelde nunta 4 jpg jpeg

Anahi, cunoscută din serialul Rebelde, are deja doi copii

Anahi, cunoscută din serialul Rebelde, a devenit mamă pentru a doua oară în februarie 2020. L-a arătat tuturor fanilor pe băieţelul său recent născut. În luna noiembrie 2019, Anahi a anunţat că va deveni mamă din nou. Atunci a început să îşi arate burtica de gravidă şi tot atunci a anunţat că ea şi soţul vor avea încă un băieţel. Pe micuţ l-au numit Emiliano.

Anahí Giovanna Puente Portilla de Velasco mai are un fiu, Manuel, în vârstă de 2 ani. Actriţa este căsătorită cu Manuel Velasco Coello, un politician din Mexic.

13 telenovela rebelde jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg