Adda a aflat de ce are probleme de sănătate: "Nu ne spune nimeni asta"

13 aprilie, 2021
1 ada9 jpg jpeg

După ce au început să îi apară răni pe corp şi să ajungă de mai multe ori la medic. Adda a fost pusă în faţa unui diagnostic crunt. Artista a aflat că suferă că dermografism. A adoptat un alt stil de viaţă şi a început să urmeze o dietă specială.

Acum, Adda a aflat ce i-a provocat această problemă în organism. ”Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viaţă, alimentaţie, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul. Mai ales antibiotice şi antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educaţi în sensul ăsta! Nu suntem educaţi să prevenim, suntem educaţi să tratăm simptome! Ah, şi excitanţii pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să „rezistăm”... până când se rupe lanţul şi în interiorul nostru se produce un efect de domino şi cade totul, rând pe rând”, a scris Adda pe o pagină de socializare.

Artista le-a vorbit şi celor care se confruntă cu aceeaşi boală despre paşii pe care i-a urmat.

“Am început o detoxifiere puternică, atât fizică cât şi psihică. Lucrez cu doctori specializaţi în medicină cuantică şi psihoterapie. Ţin o dietă strictă şi iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup şi suflet!”