Adda concurează în noul sezon "Te cunosc de undeva!"! E sinceră cu fanii săi: "Să aruncaţi televizoarele"

10 iunie, 2020
5 adda la te cunosc de undeva 1 jpg jpeg

Adda a partcipat în emisiunea "Asia Express" alături de soţul ei, Cătălin Rizea. Iată că acum se întoarce la TV, într-un nou show. Şi-a avertizat deja fanii. 

Multe reacţii au apărut pe parcursul aventurii din "Asia Express" referitoare la cuplul Adda şi Cătălin Rizea. Artista a fost ceva mai acidă, sinceră, iar mulţi dintre fanii săi nu se aşteptau să fie aşa de vocală. Unii au spus chiar că nu îşi iubeşte soţul, însă ea le-a demonstrat tuturor că nu este aşa. Ea şi Cătălin au o relaţie stabilită, bazată pe iubire şi încredere. Sunt fericiţi alături de fiul lor. 

Iată că acum, Adda revine într-un nou proiect de televiziune. Din toamnă o vom vedea iar la Antena 1, în show-ul transformărilor "Te cunosc de undeva!". Ea a glumit acum pe reţelele de socializare şi le-a sugerat celor care nu o au la suflet să arunce televizoarele, să renunţe la cublu, bineînţeles, în glumă. 

"Dragilor, cei care mă iubiţi, să ştiţi că din toamna ne vedem în fiecare #SambataSeara la Te cunosc de undeva! Dragilor, cei care nu mă iubiţi atât de mult, din toamna să nu uitaţi să aruncaţi televizoarele, renunţaţi la cablu, că va dau teroare! 😂😂😂 Jihadda is back! 😎🔥"

4 102880871 3014715758596837 9012244509204373378 o jpg jpeg

Cine sunt concurenţii sezonului 15 "Te cunosc de undeva!"

1 concurenţi talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!" difuzat la Antena 1 din toamna acestui an. Trei perechi inedite de artişti vor performa în faţa telespectatorilor Antenei 1 şi a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Aşadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ştefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Foto: Facebook Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique