Adela Popescu, despre al treilea copil: "Nu spun nu, dar suntem depăşiţi de situaţie, copiii sunt încă mici"

7 iulie, 2020
8 adela popescu al treilea copil 4 jpg jpeg

Adela Popescu are o familie de nota 10, un soţ alături de care e fericită şi doi băieţei minunaţi. Vedeta a vorbit acum despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară. Nu spune nu, dar iată ce o împiedică. 

Are 33 de ani şi o carieră în televiziune pe care multe vedete de la noi şi-ar dori-o. Adela Popescu este împlinită şi din punct de vedere profesional, dar şi personal. Are familia pe care a visat-o de când era micuţă. Copiii ei o facă nespus de fericită, dar recunoaşte că nu este uşor. Prezentatoarea are foarte puţin timp liber, este mereu concentrată asupra creşterii şi educării lor, dar şi asupra carierei sale de la Pro TV

Tocmai de aceea, când a venit vorba despre al treilea copil, Adela Popescu a spus că nu zice nu, dar nu e momentul acum. Într-un interviu pentru cristinastanciulescu.ro, prezentatoarea de la Pro TV a explicat că sunt depăşiţi de situaţie, că mama sa e deja mai obosită, ea fiind cea care se ocupă de micuţi cât prezentatoarea e la job. 

"Nu ştiu ce să zic… Nu spun nu, dar nu e momentul acum, suntem un pic depăşiţi de situaţie, copiii sunt încă mici, mama mea s-a mutat în Bucureşti şi şi-a dedicat viaţa creşterii copiilor mei, şi o simt obosită. Ea nu spune asta, dar eu o simt. Aş vrea să-şi trăiască aceşti ani călătorind şi odihnindu-se. A crescut 3 copii, a avut serviciu, a muncit la ţară, acum cred că ar trebui să se odihnească. Sigur că şi mama lui Radu a fost şi este lângă noi, că de exemplu în luna aia când mama a fost bolnavă, a stat mama lui Radu cu noi. Avem două bunici care muncesc mult şi care ar trebui să se odihnească, să trăiască frumos aceşti ani în care sunt sănătoase şi încă în putere.", a povestit ea. 

7 adela popescu al treilea copil 1 jpg jpeg

Adela Popescu, despre Radu Vâlcan: "Este un om antisocial, eu nu."

Despre relaţia cu Radu Vâlcan, Adela Popescu spune că nu mai are niciun dubiu, el este jumătatea ei. Ea a făcut în acelaşi interviu şi dezvăluiri pe care publicul nu le ştie despre prezentatorul de la Antena 1. 

"Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie şi familiei noastre şi că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată şi în niciun context nu m-a pus în vreo situaţie neplăcută.

Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă şi Radu a refuzat-o, pentru că aşa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort şi mie asta mi se pare admirabil, pur şi simplu! Iar ciudăţeniile pe care le are pălesc în comparaţie cu ceea ce-mi oferă."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg