Adela Popescu, vacanţă prelungită în Grecia alături de bunici şi prieteni: "Mai bine decât am sperat"

11 august, 2020
1 adela popescu vacanta in grecia jpg jpeg

Adela Popescu a povestit despre vacanţa sa alături de familie în Grecia. Iniţial au decis să petreacă în Skiatos o săptămână, dar s-au răzgândit, vor petrece încă şapte zile în paradis! Sunt mulţumiţi de toate condiţiile, mai ales de cele luate împotriva răspândirii coronavirsului!

Adela Popescu a luat o pauză de la job, e în concediu, aşa că a decis să petreacă clipe minunate în familie. Ea, Radu Vâlcan şi cei doi copii ai lor sunt în vacanţă în Grecia. Nu au călătorit singuri, au alături alte două cupluri de prieteni, dar şi bunicii. O familie extinsă şi fericită. 

Prima săptămână în Skiatos a decurs perfect, vedeta a fost mulţumită de toate condiţiile, de mare, de plajă, aşa că au mai prelungit sejurul cu şapte zile. Bineînţeles că la început au fost nevoiţi să facă un test covid, acesta a ieşit negativ, iar ei şi-au putut vedea în continuarea de clipele de relaxare.

stanga
dreapta
1 adela popescu vacanta in grecia jpg jpeg
3 adela popescu vacanta in grecia 2 jpg jpeg

"A trecut o săptămâna din vacanţă şi abia acum simt că s-a instalat relaxarea. Noroc că am fost inspiraţi şi ne-am prelungit sejurul cu încă şapte zile. Aşa cum vă povesteam în stories în zilele trecute ne-am făcut totuşi curaj, în plină pandemie de coronavirus, să plecăm în Grecia. Mărturisesc că obligativitatea de a fi testat a cântărit enorm în decizia noastră de a ne face bagajele. Anul acesta ne-am organizat foarte bine şi se pare că nu am greşit. Ba dimpotrivă, a fost mai bine decât am sperat. Am făcut o gaşcă frumoasă alături de două familii de la grădi- aşa ne place nouă să ne spunem- şi de bunici. Copiii mari se jucau între ei, se certau, se supărau, mai făceau câte o criză de nervi, apoi voiau la piscină, apoi alt costum de baie, o clătită şi nu două şi să fie cu cioco, nu miere.", povesteşte Adela Popescu pe blogul ei. 

Prezentatoarea de la Pro TV a mai adăugat că bunicii au un rol important, îi ajută des cu copiii, astfel între ea şi Radu Vâlcan nu a avut loc nicio discuţie: "Să te organizezi bine astfel încât să mai prinzi câteva minute şi cu soţul la un pahar de linişte, minute ce îţi pot părea cea mai frumosă luna de miere. Bunicii ne-au fost şi ne sunt de mare ajutor, reuşind, datorită lor, să nu ne fi certat eu şi Radu deloc până acum. :))) Ne-am cazat la un hotel pe care îl ştiam de acum doi ani când avuseseram o vacanţă alături de Alexandru mic şi Andrei în burtică. Ne-a plăcut atât de mult şi ni s-a părut atât de potrivit pentru o vacanţă de familie încât am dorit să revenim. Nu ne-a dezamăgit nici de dată asta. Ce am făcut diferit acum, a fost să explorăm mai mult insula şi să descoperim locuri noi incredibil de frumoase. Taverne tradiţionale şi restaurante cu mâncare delicioasă şi poziţie încântătoare.", a completat ea. 

Foto: Facebook, Adela Popescu blogRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg