Adelina Pestriţu îşi licitează rochia de mireasă. Ce planuri mari are cu banii pe care îi va obţine

24 noiembrie, 2020
7 adelina pestritu liciteaza rochia de mireasa 5 jpg jpeg

A purtat două rochii superbe la nunta cu Virgil Şteblea, iar cu una dintre ele vrea să facă o faptă bună. Adelina Pestriţu licitează rochia de mireasă purtată în biserică. Are planuri mari cu banii pe care îi va obţine, face un gest jos pălăria!

Pe 3 iulie 2019, Adelina Pestriţu şi Virgil Ştebleau şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Au devenit soţ şi soţie şi în faţa micuţei lor, Zenaida Maria. Vedeta a purtat în acea zi o rochie de mireasă la biserică, de prinţesă, şi o altă rochie deosebită la petrecere. Pe prima a hotărât să o liciteze pe pagina de Facebook La Primul Bebe, în cadrul campaniei Vreau Să Contez prin care Asociaţia La Primul Bebe, în partenariat cu Primăria Câmpulung Muscel strânge fonduri pentru renovarea secţiei de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, spital în care şi Adelina s-a născut. Suma necesară renovării secţiei este de 300.000 de euro.

4 adelina pestritu liciteaza rochia de mireasa 3 jpg jpeg

Licitaţia pentru rochia de mireasă a Adelinei Pestriţu a pornit luni seara la preţul simbolic de 500 de lei şi a ajuns în doar câteva ore la 10.000 lei. Licitaţia se încheie vineri, 27 noiembrie, la ora 22:00, deci cea mai mare sumă oferită până vineri la 21:59 inclusiv, va câştiga rochia. Creaţia poate fi ajustată pentru mărimile 36, 38, 40.

“Oraşul în care m-am născut îmi trezeşte multe amintiri frumoase şi mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să ii ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu şi adaptat zilelor noastre. Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată. Anii au trecut, medicina şi tehnologia au avansat, însă Spitalul în care atât de mulţi copii îşi cunosc mamele a rămas pe loc. Şi ştiu că alături de alţi oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spaţiu cald şi primitor pentru bebeluşii şi copiii fiecărei familii.

Un prim pas este să-mi scot la licitaţie rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiţionarea acestei Secţii de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă. Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunţii, însă pentru mine are şi o valoare sentimentală extrem de mare. Preţul ei a fost de 8.800€, însă fiind vorba de o licitaţie cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să ştie că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit şi la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la aceasta licitaţie şi să îmi pot ajuta oamenii de acasă.”, a transmis Adelina Pestriţu. 

8 adelina pestritu liciteaza rochia de mireasa 7 jpg jpeg

Later edit: Ultima suma licitata pana la ora 07:56 - 10.000 lei - David Iulia Diana. LICITAŢIE SPECIALĂ! Adelina... Publicată de La Primul Bebe pe Luni, 23 noiembrie 2020

Later edit: Ultima suma licitata pana la ora 07:56 - 10.000 lei - David Iulia Diana. LICITAŢIE SPECIALĂ! Adelina...

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}