Adelina Pestriţu s-a mutat în casă nouă. Cât de spectaculos arată dormitorul matrimonial, în nuanţe închise

23 septembrie, 2020
7 adelina pestritu casa noua jpg jpeg

A trecut prin momente delicate, dar acum are zâmbetul pe buze! Adelina Pestriţu, Virgi Şteblea şi Zenaida, fiica lor de doar 2 ani, s-au mutat în casă nouă. De luni de zile aşteptau acest moment care acum a venit! Prima încăpere pe care ne-a arătat-o este dormitorul matrimonial! Câtă eleganţă!

În iunie 2020, Adelina Pestriţu făcea publică vestea: şi-a cumpărat casă nouă. Aştepta de o bună perioadă de timp să aibă un spaţiu mai mare de locuit, să aibă o grădină unde să iasă la aer, Zenaida să aibă un spaţiu de joacă. Atunci făcea primele declaraţii: "Totul se întâmplă cu un rost şi abia aştept să vă arat şi proiectul de la noua noastră casă. O să fie foarte bine pus la punct, lucrăm cu o super arhitectă. Fata cu care lucrăm e foarte pricepută, am zis de la început că trebuie să lucrăm cu cineva, să nu mai cumpărăm prostii, după capul nostru. Ştiţi că ne doream foarte mult să ne mutăm la o casă, la curte. Nu e grădina extraordinar de mare, dar am optat să ne focusăm foarte mult pe interior. Facem o schimbare de plan...să amenajăm curtea, camerele copiilor..."

Timp de aproximativ trei luni, mai multe echipe de meşteri, mai mulţi electricieni au mers zilnic în noua casă a vedetei, au montat mobilă, s-au ocupat de băi, au montat corpuri de iluminat, totul pentru ca acum, la mijlocul lunii septembrie, Adelina, Virgil şi Zenaida să se mute în casa nouă. Abia acum putem vedea şi prima cameră, chiar dormitorul matrimonial. Cât bun gust!

Adelina Pestriţu s-a fotografiat în dormitorul său şi al lui Virgil Şteblea. Ne putem da seama ce spaţiu generos au doar pentru ei doi, un dormitor mare, cu un pat matrimonial pe mijloc, cu o oglindă impresionantă în spatele lui. Se pare că materialele alese sunt dintre cele mai fine, probabil o catifea de bună calitate. Culorile alese sunt destul de închise, probabil au dorit aşa pentru odihnă, pentru relaxare, dar şi rafinament.

Un detaliu care imediat atrage atenţia l-am remarcat! Lenjeriile de pat sunt foarte fine, pernele au iniţialele lor A.P. şi V.S., iar cearceaful de pat A.V. Se pare că vedeta a investit o sumă considerabilă în acestea, dar îşi doreşte un somn liniştit: "Întotdeauna am visat să am o casă cu lucruri personalizate şi detalii care fac diferenţa. Iar când spun detalii nu mă refer doar la estetică lor, ci mai degrabă la calitate, stil şi eleganţă.". Brand-ul de la care vedeta şi-a ales accesoriile de pat este unul de lux, o lenjerie costă între 1.700 de lei şi 8.000 de lei. 

Încă de când a dat vestea despre noua casă, vedeta a precizat că a decis să colaboreze cu un designer de interior: "Am decis ca de această dată să luam un designer de interior. Ce face el? Îţi face proiectul, vine pe şantier, vine cu tine la cumpărături, îţi dă liste de produse, te sfătuieşte de cum să le combini, cum să le alegi, de unde. El îţi pune la dospoziţie o listă lungă de furnizori. Ne descurcam şi noi să facem casa cap-coadă, dar rezultatul nu era acelaşi".

Priviţi în galeria foto imagini din dormitorul matrimonial al Adelinei Pestriţu din noua casă.

8 adelina pestritu si familia jpg jpeg

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson