Adevărul despre divorţul dintre Raluca şi Walter Zenga: "Forţată de împrejurări, m-am gândit să liniştesc apele"

10 august, 2020
6 raluca zenga divort 3 jpg jpeg

Raluca Zenga a făcut primele declaraţii după ce s-a zvonit că divorţează de soţul său, de Walter Zenga. Ea a vrut să pună capăt speculaţiilor şi a spus clar!

Soţia lui Walter Zenga a ales reţelele de socializare pentru a face o declaraţie oficială despre relaţia lor. Raluca a specificat că nu este în divorţ, este despărţită doar fizic de tatăl copiilor ei, nu s-au putut vedea din cauza pandemiei, el antrenează în Italia, iar ea stă cu copiii în Dubai. 

„Așteptându-l pe tati! Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri… dar forțată de împrejurari m-am gândit să liniștesc apele… Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază!”, a scris Raluca Zenga pe Instagram.

stanga
dreapta
6 raluca zenga divort 3 jpg jpeg
2 raluca zenga divort 2 jpg jpeg
3 raluca zenga divort 1 jpg jpeg
4 raluca zenga copii 3 jpg jpeg
5 raluca zenga copii 2 jpg jpeg

Zvonul divorţului a apărut deoarece aceştia nu au mai fost văzuţi împreună de foarte multă vreme, ba chiar au locuinţe separate. „În ultima vreme mi-am dat seama că petrecem mult timp în aşteptare. Aşteptăm momentul potrivit; aşteptâm o scuză; aşteptăm să se întâmple ceva pentru ca cineva să se schimbe; pentru ca cineva să ne completeze, pentru iertare, pentru ca cineva să vină acasă. Atâta timp nu ştim când se termină aşteptarea şi începe trăitul cu adevărat”, a scris Raluca.

Cei doi au o relaţie de 17 ani. S-au cunoscut într-un aeroport, la Milano în anul 2003. Nunta cea mare au făcut-o în anul 2009, iar apoi au venit pe lume cei doi copii ai lor. 

4 raluca zenga copii 3 jpg jpeg

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg