Adevărul despre relaţia dintre Andreea Bălan şi tatăl ei. Cum se înţelege artista acum cu Săndel Bălan

9 martie, 2021
1 andreea balan si tatal ei jpg jpeg

Andreea Bălan a dezvăluit acum că are o relaţie bună cu tatl ei, după toate episodele mai puţin plăcute prin care au trecut. Se respectă şi îi permite bunicului să îşi vadă nepoţelele. 

În urmă cu câţiva ani, Andreea Bălan mărturisea ce a trăit din cauza tatălui ei, pe când acesta era impresarul trupei Andre: "Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi! El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist". Andreea a făcut însă şi o declaraţie gravă: "Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!".

Toate acestea a trecut, Andreea a apelat şi la ajutor specializat. Se vede acum cu tatăl ei, îl iubeşte. 

"Cu tata mă înţeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă de la 18 ani. Nu am avut nimic de împărţit. Îl iubesc foarte mult, şi fără ajutorul lui astăzi nu aş fi fost ceea ce sunt. Când am avut probleme de sănătate, a fost şi tata alături de mine, şi la botez şi la toate evenimentele majore din viaţa mea", a declarat recent  Andeea Bălan în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

andreea balan jpg jpeg

Suferinţa Andreei Bălan: "4 martie este ziua în care am primit o a doua şansă la viaţă. În această zi s-a născut Clara"

Pe 4 martie 2019, la un spital din Bucureşti, Clara Maria venea pe lume. A doua fetiţă a Andreei Bălan s-a născut printr-o operaţie de cezariană. Complicaţiile au apărut pentru vedetă chiar pe masa de operaţie, a fost la un pas de moarte. Medicii au salvat-o, însă a trecut prin momente delicate. La doar câteva zile, ea a suferit o altă intervenţie. Cântăreaţa şi-a revenit complet şi acum e fericită alături de fiicele ei.

"Dragii mei, cu emoţie şi cu multă dragoste, va prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoţionante piese din carieră mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a două şansă la viaţa. În această zi s-a născut Clara şi de aceea vreau că în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.

Anul trecut am lansat „Inimă de fier", melodia care mă reprezintă şi îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreună cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoţionantă, care spune povestea copilăriei şi a adolescenţei noastre. Mulţumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plâns când am citit mesajele voastre, regret totodată că nu au intrat toate în videoclip, dar sper să va placă ceea ce a ieşit şi să va bucuraţi că împreună creăm Amintiri nemuritoare"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg