Adevărul din spatele succesului! Lady Gaga, descurajată de fostul iubit: ”Nu o să reuşeşti niciodată, nu o să ai niciun hit!”

26 februarie, 2019
1 lady gaga gettyimages 1127228229 jpg jpeg

Ultimul an a fost unul de senzaţie pentru celebra cântăreaţă Lady Gaga. Artista a câştigat un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA şi un Glob de Aur în acelaşi an, piesa ”Shallow” fiind hitul cu cea mai lungă staţionare pe locul 1 în topuri.

Totuşi, artista a declarat că nu a avut parte de susţinerea din prezent dintotdeauna. Înainte ca numele ei să ajungă pe buzele tuturor, cel mai important om din viaţa ei a descurajat-o şi a încercat s-o convingă că nu va ajunge niciodată o artistă suficient de bună încât să ia premii pentru reuşitele sale.

3 gettyimages 1097766928 jpg jpeg

Într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan, în aprilie 2010, Lady Gaga a mărturisit că un fost iubit i-a spus că nu o să aibă niciodată succes pe plan muzical: ”Am avut un iubit care mi-a spus că nu o să reuşesc niciodată, că nu o să fiu niciodată nominalizată la premiile Grammy, că nu o să am niciodată un hit şi că speră să eşuez”.

Totuşi, artista îşi aminteşte că a avut puterea în acel moment de a-l îndepărta şi de a merge mai departe cu visul său. ”I-am spus<<Cândva, când nu o să mai fim împreună, nu o să poţi cumpăra o cafea de la chioşc fără să mă auzi ori să mă vezi>>, relata artista în 2010, pe când cariera ei cunoscuse un avans considerabil.

4 gettyimages 1082133482 jpg jpeg

Chiar şi-n discursul de acceptare a premiului Oscar, Lady Gaga a amintit despre eforturile depuse în cariera sa, dar şi despre puterea de a visa. ”Nu e despre a câştiga, ci despre a nu te da bătut. Dacă ai un vis, luptă pentru el”, a declarat artista pe scena Premiilor Oscar, unde urcase pentru a-şi revendica trofeul pentru cel mai bun cântec dintr-un film.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg