Adina Alberts are o soră care s-a călugărit. Ce relaţie există între ele. Ce poveste emoţionantă!

31 decembrie, 2020
1 alberts2 jpg jpeg

S-au susţinut întotdeauna, chiar dacă distanţa a stat între ele! Sora Adinei Alberts a făcut doi ani de facultate la Cibernetică, dar la un moment dat a decis să schimbe drumul ales. A renunţat la cele lumeşti şi s-a retras la mânăstire, iar familia i-a sprijinit decizia.

“Daniela-Elena, sora mea! Este cu doi ani mai mică decât mine. La 26 de ani, după ce a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele, şi a făcut şi doi ani de Cibernetică la ASE Bucureşti, a decis să urmeze acest drum în viaţă.

Ea este inspiraţia şi energia mea!”, scrie Adina Alberts la poza ce o înfăţişează alături de sora sa.

3 adina1 jpg jpeg

Povestea lor te lasă fără cuvinte: "Am crescut împreună. Am traversat perioada adolescenţei împreuna, în general ne-am împacat bine şi ne-am susţinut în toate. Recunosc că este mai inteligentă decat mine, a intrat a-lll-a la Fizică, şi, după ce a terminat Institutul de la Magurele, a intrat a 3a la Cibernetica -ASE- Bucureşti! Apoi timpul s-a oprit în loc pentru ea! Dar şi pentru noi, ca familie! Greu ne-am regăsit, greu am înţeles alegerea făcută de ea! De fapt, sincer, nu am înţeles-o niciodată, doar că am învăţat să o respectăm şi să ne bucurăm de liniştea ei sufletească! Şi indiferent de orice, este fiica, sora, cumnata şi matuşica noastra dragă, matuşica Danana“.

Adina Alberts vorbea de curând şi despre problemele pe care le are cu părinţii. “Acum câteva zile mi-am trimis ambii parinţi la PSIHIATRU. Mama mai fusese, că, deh, mai are nevoie de câte un somnifer. Dar tata, un om care în cei aproape 84 de ani ai săi nu i-a trebuit niciodată nici măcar un ceai de tei, a fost zdruncinat rău de necesitatea unei asemenea vizite. ATACURI DE PANICĂ! Asta fac ai mei... Este ceva ce a debutat acum câteva săptămâni. Am decis că trebuie să consultăm un specialist! Situaţia asta aiurea care trenează de prea mult timp.... Ei, vârsta a treia, care reprezintă segmentul populaţional cel mai expus riscurilor ... Nu se pot mişca... Nu pot primi vizite... Peste tot aud că viaţa lor este în pericol.

Oameni buni, STOP!!! Frica, stress-ul, îngrijorările, tristeţea, incertitudinile, toate acestea SCAD IMUNITATEA. Peste tot auzim numai ştiri proaste, numai nenorociri! Numai interdicţii, numai restricţii! Ne “băgăm în morminte” părinţii şi bunicii, cu mâna noastră, dacă vom continua în maniera asta. Şi nu de Covid!”, spune Adina Alberts.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg