Adio, domnule Collins! Momente emoţionante pentru Phil Collins la ultimul său concert. Artistul şi-a luat rămas bun de la fani, în ropote de aplauze

28 martie, 2022
10 profimedia 0672951351 jpg jpeg

Sfârşitul unei ere. Deşi a fost un moment foarte greu şi emoţionant, Phil Collins se poate considera norocos.

S-a bucurat de o carieră impresionantă în muzică şi, aşa cum mulţi artişti nu au norocul, a reuşit să ducă la bun sfârşit un turneu de rămas bun, în ciuda problemelor serioase de sănătate cu care se confruntă.

Phil Collins a cântat fanilor pentru ultima oară, sâmbătă seara, la Londra. Artistul a fost acompaniat de colegii din trupa Genesis, Mike Rutherford şi Tony Banks. Cum ne-a obişnuit deja în acest turneu atipic, Collins a cântat aşezat pe scaun. Artistul de 71 de ani nu şi-a pierdut umorul şi a spus publicului că acum, după ce a terminat şi cu muzica, este cazul ”să-şi caute un job adevărat”.

Trupa s-a reunit pentru turneul de adio ”The Last Domino”, după ce acesta a fost amânat anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus. Aceste concerte au fost susţinute după o pauză de 14 ani!

În ultimii ani, Collins a avut o mulţime de probleme de sănătate, inclusiv o hernie cervicală, în 2007, care i-a afectat capacitatea motorie. Abia şi-a mai putut folosi mâinile. Utilizează un baston din 2015, de când s-a operat la coloană şi a dezvăluit anul trecut în septembrie că abia mai poate ţine un băţ de tobe în mână!

Artistul a mărturisit The Guardian că el nu face repetiţii acasă. El se pregăteşte de concert şi atât.

Phil Collins a început să cânte cu Genesis în 1970 şi împreună au scos hituri celebre: ”We can’t dance”, Jesus he knows me”, ”Mama”, ”Hold on my heart”, ”Home by the sea”, ”No son of mine”, ”Follow you follow me”.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg