Adio, poveşti cu barza! Fiul de 9 ani al lui Hilary Duff a asistat la naşterea surioarei lui: "Ştie deja multe lucruri despre corpul femeii!"

20 aprilie, 2021
6 hilary duff buna jpg jpeg

Artista a reuşit să şocheze multe mămici cu alegerea ei de a-l avea pe fiul Luca, în vârstă de 9 ani, prezent în sala de naşteri

Hilary Duff a dezvăluit că este o mamă foarte deschisă şi sinceră cu copiii ei - şi a plănuit ca băieţelul ei să poată vedea ce se întâmplă atunci când o va naşte pe surioara lui, Mae. Ceea ce s-a şi întâmplat, Hilary născând acasă luna trecută. "Pentru mine a fost important ca el să vadă asta, pentru că vreau să conştientizeze devreme cât de puternice sunt femeile şi cum arată o naştere reală. Deja ştie multe despre corpul femeii. Luca ştie, de exemplu, despre menstruaţie. Iar eu vreau ca aceste subiecte să fie fireşti pentru el, lucruri cât se poate de normale - fac asta pentru toate femeile care vor veni în viaţa lui", a declarat vedeta. Micuţa pe care Hilary tocmai a adus-o pe lume este al doilea ei copil cu Matthew Koma, cu care s-a căsătorit în 2019. Cuplul mai are o fiică de doi ani, Banks Violet. Iar Luca este fiul ei cu fostul soţ, Mike Comrie.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg