Adriana Bahmuţeanu, detalii despre divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea

26 februarie, 2020
1 bahmu jpg jpeg

Adriana Bahmuţeanu crede că divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea pune multe semne de întrebare şi că rămâne de văzut dacă solista va ajunge să îşi susţină jumătatea în lupta cu acele vicii care i-au despărţit.

“Că s-au luat din dragoste, asta e clar pentru toată lumea! Că au împreună două fetiţe minunate şi că ea a a vut probleme la naştere, chiar un şocant infarct, cunoaştem. Mai ştim şi că el i-a fost aproape în momentele alea critice şi au sustinut-o! Ce nu ştim e cum este el de fapt. Dacă avea problema asta cu substanţele mai de demult sau dacă e mai nouă, acum, după ce a devenit parinte. Dacă chiar l-a bătut tatăl lui pe vremea când avea doua luni, că înţeleg că dupa aia nu s-au mai văzut niciodată. Ca a fost un copil traumatizat şi neiubit, am văzut şi asta clar pe sub masca melancoliei cuminţi pe care o afişa la apariţiile publice. Că mai caută încă pe cineva care să-l iubească sau că nu se iubeşte deloc pe el însuşi, şi asta e clar! Că el nu a ajuns peste noapte toxicoman dependent de cocaină, şi asta e clar! Ce nu ştim e care-i adevărul din relaţia lor, ce-i ţine împreună şi ce îi desparte, poate că el intră în sevraj şi nu dorea să sperie copiii, poate că ea a obosit şi i-a dat un ultimatum pe care el nu l-a respectat!!! Şi poate de asta ea nu-l mai primeşte? Sau el nu vrea să vină? Au fost la doctor, au încercat să lupte cu o dependentă oribilă? I-a fost si ea aproape? Ce nu înţeleg e şi de ce el n-a putut să-i spună "te iubesc", somat fiind într-o emisiune tv! Relaţiile între doi oameni sunt uneori complicate. În "săptămâna oarbă", când ne îndrăgostim, nu vedem defectele partenerului, oricât ar fi ele de evidente. Ne dorim dragostea aia ideală, o viaţă frumoasă, să devenim un model pentru societate şi prieteni. După care ne trezim că viaţa bate filmul şi că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi!Nici măcar persoana de lângă noi'', a fost mesajul postat pe o re'ea de socializare.

Vedeta TV cunoaşte persoane care au luptat pentru dragostea lor cu toate dependenţele din lume. “Femei care şi-au încuiat bărbatul în casă luni de zile ca să se lase de băutură, timp în care îi ţineau ligheanul ca să vomite. Barbaţi care au trecut peste infidelităţile nevestei sau crizele de isterie, dar ştiu şi oameni care s-au rupt brusc de partener la primul semn de boală şi de neputinţă!

Care-i adevărul şi ce vor face cei doi, vă las să ghiciţi voi!”Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg