Al şaselea copil al Ancăi Serea a făcut primii paşi: "Inimile noastre tremură ca şi cum am fi pentru prima dată părinţi"

3 august, 2020
3 al saselea copil al ancai serea primii pasi 2 jpg jpeg

Ce fericire! Anca Serea şi Adi Sînă trăiesc momente minunate de familie. Mezina lor, Leah, a făcut primii paşi. Vedeta a vorbit despre momentele emoţionante, le-a comparat cu clipele în care a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. 

Emoţiile unei mame care îşi vede copilul păşind pentru prima oară sunt de necomparat! Anca Serea a dezvăluit că micuţa Leah, cel de-al şaselea copil al său, a făcut primii paşi. Momentul nu a trecut oricum, a fost marcat într-un mod deosebit, au făcut poze superbe de familie, iar fosta prezentatoare a publicat pe reţelele de socializare şi un mesaj emoţionant. 

Spune că îi va fii alături fiicei în orice moment, oricând va avea nevoie de ajutor. 

"1 august, ultima luna a verii, marchează un moment special în familia noastră, primii paşi ai celui mai mic membru al familiei, Clopotica Leah ❤️! Deşi poate va imaginaţi că după 5 copii astfel de momente nu mai stârnesc mare emoţie, adevărul este că inimile noastre tremură că şi cum am fi pentru prima dată părinţi. Pentru că primii paşi, cu forţe proprii, sunt primii paşi către independenţa, către a atinge singură obiective şi a-şi împlini visuri.

Este adevărat, va mai dura ceva până va reuşi efectiv, dar începutul a fost deja făcut. Noi, părinţîi ei care o iubim nespus de mult, îi dorim din suflet că şi următorii paşi să o calauzeaza pe drumuri senine şi frumoase şi îi promitem că, indiferent ce se va întâmplă, ii vom fi mereu alături şi o vom ţine de mânuţa, ori de câte ori va avea nevoie ❤️! #leah #firststeps #ourlove #teiubesc❤", a scris pe Facebook Anca Serea. 

Alături de Adrian Sînă, fosta prezentatoare TV are patru copii: Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) şi Leah (6 luni). În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viaţă la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu şi o fiică, David (17 ani) şi Sara (12 ani).

Anca Serea, despre adopţia celui de-al şaptelea copil

Este sinceră şi recunoaşte! Anca Serea nu exclude ideea ca ea şi soţul său, Adi Sînă, să adopte un copil.

„Ne dorim şi al şaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni şi, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis. Cât despre adopţie, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viaţa unei mogâldeţe care, fără vină, se află într-o situaţie pe care nimeni nu şi-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”, a declarat vedeta pentru revista VIVA!.

4 anca serea copii 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG