Alec Baldwin, mândru de sarcina soției. Își așteaptă al șaptelea copil împreună

16 iunie, 2022
1 hilaria si alec baldwin jpg jpeg

Al șaptelea copil al cuplului mai are puțin și vine pe lume. Hilaria s-a pozat mândră de burtica deja vizibilă, iar actorul este în culmea fericirii.

Hilaria Baldwin Baldwinita jpg

După o perioadă foarte grea, Alec pare că și-a găsit forța de a mai zâmbi din nou. La sfârșitul lunii, cei doi aniversează 10 ani de căsătorie. Pe drum este fetița lor, al șaptelea copil al cuplului, iar ea vine ca o binecuvântare de sus, căci a fost concepută după iadul experimentat de Alec Baldwin. Anul trecut, actorul și-a împușcat mortal o colegă, pe platourile de filmare ale producției Rust, în Mexic.

Primul copil al lui Alec Baldwin este Ireland Baldwin, fiica în vârstă de 26 de ani pe care o are cu fosta soție Kim Basinger.

Cu Hilaria, instructor de yoga în vârstă de 38 de ani, actorul are două fiice și patru fii: Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Eduardo și Maria.

Hilaria a postat cu mândrie pe Instagram ecografia cu micuța din burtă și a prezentat-o drept ”noua Baldwinita”. Imaginea vine la scurt timp după ce Alec a mai trăit o dramă. Mama sa, Carol Baldwin, a murit la 92 de ani.

eco hilaria jpg

Cei doi părinți sunt încântați de această sarcină ce a venit surprinzător, ei fiind convinși că se vor opri la cei șase copii.

Cu toate acestea, și copiii sunt încântați de veste și i-au creat micuței un mesaj emoționant de bun venit în familie, pe care Hilaria l-a încărcat pe pagina sa de socializare în urmă cu câteva luni.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg