Alec Baldwin, mândru de sarcina soției. Își așteaptă al șaptelea copil împreună

16 iunie, 2022
1 hilaria si alec baldwin jpg jpeg

Al șaptelea copil al cuplului mai are puțin și vine pe lume. Hilaria s-a pozat mândră de burtica deja vizibilă, iar actorul este în culmea fericirii.

Hilaria Baldwin Baldwinita jpg

După o perioadă foarte grea, Alec pare că și-a găsit forța de a mai zâmbi din nou. La sfârșitul lunii, cei doi aniversează 10 ani de căsătorie. Pe drum este fetița lor, al șaptelea copil al cuplului, iar ea vine ca o binecuvântare de sus, căci a fost concepută după iadul experimentat de Alec Baldwin. Anul trecut, actorul și-a împușcat mortal o colegă, pe platourile de filmare ale producției Rust, în Mexic.

Primul copil al lui Alec Baldwin este Ireland Baldwin, fiica în vârstă de 26 de ani pe care o are cu fosta soție Kim Basinger.

Cu Hilaria, instructor de yoga în vârstă de 38 de ani, actorul are două fiice și patru fii: Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Eduardo și Maria.

Hilaria a postat cu mândrie pe Instagram ecografia cu micuța din burtă și a prezentat-o drept ”noua Baldwinita”. Imaginea vine la scurt timp după ce Alec a mai trăit o dramă. Mama sa, Carol Baldwin, a murit la 92 de ani.

eco hilaria jpg

Cei doi părinți sunt încântați de această sarcină ce a venit surprinzător, ei fiind convinși că se vor opri la cei șase copii.

Cu toate acestea, și copiii sunt încântați de veste și i-au creat micuței un mesaj emoționant de bun venit în familie, pe care Hilaria l-a încărcat pe pagina sa de socializare în urmă cu câteva luni.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg