Alec Baldwin, mândru de sarcina soției. Își așteaptă al șaptelea copil împreună

16 iunie, 2022
1 hilaria si alec baldwin jpg jpeg

Al șaptelea copil al cuplului mai are puțin și vine pe lume. Hilaria s-a pozat mândră de burtica deja vizibilă, iar actorul este în culmea fericirii.

Hilaria Baldwin Baldwinita jpg

După o perioadă foarte grea, Alec pare că și-a găsit forța de a mai zâmbi din nou. La sfârșitul lunii, cei doi aniversează 10 ani de căsătorie. Pe drum este fetița lor, al șaptelea copil al cuplului, iar ea vine ca o binecuvântare de sus, căci a fost concepută după iadul experimentat de Alec Baldwin. Anul trecut, actorul și-a împușcat mortal o colegă, pe platourile de filmare ale producției Rust, în Mexic.

Primul copil al lui Alec Baldwin este Ireland Baldwin, fiica în vârstă de 26 de ani pe care o are cu fosta soție Kim Basinger.

Cu Hilaria, instructor de yoga în vârstă de 38 de ani, actorul are două fiice și patru fii: Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Eduardo și Maria.

Hilaria a postat cu mândrie pe Instagram ecografia cu micuța din burtă și a prezentat-o drept ”noua Baldwinita”. Imaginea vine la scurt timp după ce Alec a mai trăit o dramă. Mama sa, Carol Baldwin, a murit la 92 de ani.

eco hilaria jpg

Cei doi părinți sunt încântați de această sarcină ce a venit surprinzător, ei fiind convinși că se vor opri la cei șase copii.

Cu toate acestea, și copiii sunt încântați de veste și i-au creat micuței un mesaj emoționant de bun venit în familie, pe care Hilaria l-a încărcat pe pagina sa de socializare în urmă cu câteva luni.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg