Alergia rară cu care Gabriela Cristea se luptă de o viaţă: “Mă mâncau buricele degetelor, mi se înroşeau şi făceam niste bubiţe mici”

26 martie, 2021
Gabriela Cristea png

Gabriela Cristea are o afecţiune neobişnuită, din cauza căreia îşi face singură unghiile încă din adolescenţă. Oja semipermanentă îi provoacă o alergie urâtă, cu manifestări neplăcute. 

Te-ai aştepta ca o vedetă de televiziune să facă vizite dese la saloanele de înfrumuseţare, pentru un look fără reproş şi o manichiură impecabilă. Ei bine, Gabriela Cristea este una din puţinele vedete care preferă să îşi aplice lacul de unghii singură, acasă, extrem de rar apelând la ajutorul specialiştilor.

Cu mici excepţii, vedeta îşi face singură manichiura de la 14 ani, din cauza unei alergii la unghii, cu simptome foarte neplăcute. Vedeta a împărtăşit această problemă cu telespectatorii reality-show-ului său de la Antena Stars, dar a mai mărturisit şi în trecut din experienţa sa.

screen shot 2021 03 26 at 09 09 13 png png
Gabriela Cristea are o alergie la nivelul unghiilor

“Mă mâncau buricele degetelor, mi se înroşeau şi făceam niste bubiţe mici”, le-a explicat bruneta fanilor săi curioşi, după ce, în primăvara anului trecut şi-a cumpărat o lampă special pentru a-şi face singură unghiile cu ojă semipermanentă. Nici această soluţie nu s-a dovedit, însă, salvatoare pe termen lung.

Ulterior, Gabriela Cristea le-a cerut sfatul urmăritorilor ei, dezvăluindu-le detalii despre alergia care îi dă bătăi de cap serioase. 

screen shot 2021 03 26 at 09 10 08 png png
Gabriela Cristea şi fetiţele ei

”Dragilor, vă cer ajutorul într-o problemă de alergie. Sunt alergică la oja semipermanentă, gel şi acril, dar sunt sigură că există o speranţă şi pentru cei ca mine.  Am testat o ojă semipermanentă foarte frumoasă, dar tot am avut reacţii. Manifestările sunt următaoarele: disconfort, mâncărime şi umflare la nivelul buricelor degetelor. Dacă aţi avut probleme similare şi le-aţi rezolvat, vă rog să îmi spuneţi şi mie cum. Îmi doresc doar o manichiură cu ojă semipermanentă fără probleme şi discomfort”, se confesa anul trecut Gabriela Cristea. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg