Alessandra Ambrosio, topless, într-un pictorial incendiar

24 august, 2017
alessandra ambrosio 6 png

Este unul dintre cei mai sexy îngeraşi,  are 36 de ani şi doi copii, iar ultimele sale fotografii i-au dat pe spate pe fani. Topless, cu o pereche de bikini nud, o curea în talie şi pălărie de cowboy, dezinhibata Alessandra Ambrosio a fost surprinsă în cadrul unui shooting foto în natură pentru o nouă colecţie de lenjerie intimă marca Victoria's Secret.

image

Este considerată ca fiind  Elite Model Group tocmai pentru că a fost printre primele care au defilat pentru acest mare brand de lenjerie intimă, urcând prima oară pe podiumul îngeraşilor în 2005. Am văzut-o în multe ipostaze sexy, îmbrăcată în haine provocatoare pe la prezentări, în şedinţe foto pentru diverse firme, sau chiar pe contul său de Instagram, în vacanţe, însă fotografiile cu brazilianca de 36 de ani acoperindu-şi sânii cu mâinile au devenit virale pe reţelele de socializare.

Dintotdeauna a arătat extrem de bine, iar asta este pe deplin meritul său - face sport cu regularitate şi mănâncă curat, fără a face abuz. Modelul chiar a vorbit recent despre cum faptul că a devenit mamă i-a schimbat forma fizică: "Mă simţeam 100% confortabilă la şedinţele foto pentru lenjerie - apoi am avut primul copil. Cumva, m-am simţit puţin ciudat să apar în lenjerie, odată ce eram mamă. Corpul tău nu va arăta niciodata exact ca înainte de sarcină, indiferent ce ar spune oamenii. Nu poate." Cu toate acestea, ea a recunoscut că, de când a devenit mamă, este mai încrezătoare în apariţiile ei. "Cred că acum arăt mai bine decât înainte de a avea copii ...Am forme  şi mă simt mai bine decât înainte", declarata modelul într-un interviu.

Şi nu este de mirare că se simte bine în pielea ei, cu un aşa corp tras prin inel, muşchi şi forme bine definite. Este conştientă de atuurile sale, iar contul său de Instagram este un deliciu pentru fani, care pot admira fotografii de vacanţă, ipostaze din cadrul şedinţelor foto, dar şi o poză nud de Ziua Americii care a strâns peste 270 de mii de like-uri. Alessandra este mama a doi copii - Anja (9 ani) şi Noe (5 ani), copii făcuţi cu logodnicul ei, Jamie Mazur.

Foto: Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson