Alessandra Stoicescu şi-a dus fetiţa la munte: ''Aceste luni au restricţionat parcă şi bucuriile de orice fel''

23 noiembrie, 2020
3 alex1 jpg jpeg

Alessandra Stoicescu şi soţul ei, Sergiu Constantinescu, au bifat prima vacanţă la multe alături de fetiţa lor.

Cei trei s-au bucurat de zăpadă şi au savurat fericirea Sarei, care părea vrăjită de peisaj. “O zi perfectă împreună cu familia, noile descoperiri ale Sarei, soarele care luminează prima zăpadă şi ne dă energie pentru săptămâna ce urmează şi starea de bine dată de sentimentul că eşti exact acolo unde trebuie, bucurându-te de tot ce ai. Gânduri bune”, a scris ştirista la pozele captate în călătorie.

Alessandra Stoicescu va putea fi văzută de sărbători la Antena 1 în cu totul alte ipostaze decât cele cu care ne-a obişnuit.

“Timp de câteva ore, m-am bucurat de atmosfera de Sărbători mai ceva ca-n copilărie. Aceste luni cu atâtea schimbări au restricţionat parcă şi bucuriile de orice fel, pentru că ele sunt acoperite inevitabil de griji, indiferent cât de optimişti suntem. Datorită filmărilor  Antena1 pentru programele de Crăciun şi Revelion, într-un cadru de vis, cu muzică specifică, am reuşit pentru scurt timp să mă “teleportez” în trecut, cu o bucurie pe care am mai simţit-o doar copil fiind.

Când am deschis ochii, am văzut măştile colegilor din echipa tehnica şi m-am trezit prea repede la realitatea care încă ne apasă. Nu ştiu de ce mereu gândul „ce bine va fi dacă... sau când...” a fost mai puternic decât momentul în care gândeam asta sănătoşi fiind şi doar cu grijile care acum ni se par atât de mărunte. Nu ştiu nici de ce mă deranja în anii trecuţi că deja din noiembrie auzeam peste tot cântecele de Sărbători, aceleaşi de care m-am bucurat atât de mult acum. Sper că vom depăşi această perioadă stranie cu toate lecţiile învăţate şi bucuriile mici pe care le mai avem acum, vor rămâne la fel de importante mereu şi le vom aprecia cu tot sufletul”. Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}