Alex Velea, Chef Sorin Bontea şi Speak, printre vedetele care pleacă pe „Drumul Comorilor“ în următorul sezon „Asia Express“

14 octombrie, 2019
1 alex velea si mario fresh jpg jpeg

Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi Dan, fratele lui, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor nouă perechi de vedete care foarte curând vor porni pe „Drumul Comorilor“ din „Asia Express“, reality show difuzat de Antena 1.

Nerăbdători, entuziasmaţi, speriaţi sau panicaţi de ce urmează să li se întâmple, cu toţii recunosc un lucru: „Asia Express“ va fi experienţa vieţii lor. Vor avea la dispoziţie un singur dolar pe zi, vor trebui să îşi găsească singuri cazare şi transport şi, pe lângă asta, vor fi constant nevoiţi să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

„Am urmărit show-ul anul trecut şi m-a prins foarte tare competiţia. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experienţă solicitantă şi deloc uşoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinaţie foarte dragă mie, am fost acolo ca turist şi sunt curios să o descopăr şi din perspectiva concurentului Asia Express. În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler . Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune şi de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Peşti, eu Rac, suntem compatibili şi din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja şi un nume: “Reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă”. Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992.. Eu zic că ni se potriveşte numele”, a spus Răzvan Fodor.

„În prima mea tinereţe mergeam mult pe munte cu cortul în tot felul de expediţii. Acum, la a doua tinereţe m-am gândit să încerc şi asta. Dacă tot nu m-am mobilizat să merg la sală, în Asia Express nu voi avea de ales. În momentul de faţă, cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu Fodor, pentru că am descoperit că avem amândoi aceleaşi tabieturi...şi că ne trosnesc genunchii  Despre spiritul meu de competiţie nu vă mai zic, bănuiesc că aţi văzut deja ce se întâmplă la Chefi la cuţite”, a spus Chef Sorin Bontea.

1 chef bontea asia express jpg jpeg

Speak: „Asia Express este pentru mine o considerabilă ieşire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele şi sper să mi le şi depăşesc. Ca să fiu sincer nu sunt prea nerăbdător să înceapă… Număr zilele şi nu ştiu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mâ gândesc la ce-i mai rău, dar totodată ştiu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă şi  faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experienţa vieţii mele”.

Stefania: „Asia Express înseamnă o mare încercare, dar şi o super provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinşi la maximum. Eu, spre deosebire de Ştefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu ştiu încă în ce mă bag. Ce mă sperie în momentul de faţă e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă şi mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef…şi eu am chef non-stop de mâncare. Aaaa, şi partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată dar... să înceeeeaapă Asia Express!”.

„Pentru noi, Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre şi cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult şi simţim că suntem suflete-pereche. Abia aşteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm şi poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!”, au spus Adda şi Cătălin Rizea.

2 adda si catalin jpg jpeg

Nico: „Asia Express e o experienţă unică pe care am vrut s-o trăiesc încă de când am văzut primul sezon. Mă bucur enorm că voi merge alături de fiica mea!”.

Alexandra: „Eu sunt o fire foarte competitivă şi sociabilă, iar Asia Express este exact despre asta! Competiţia din cadrul acestui show este în primul rând una interioară (cu mine însămi) şi un prilej unic de a socializa cu oameni dintr-un mediu nou, total necunoscut. Sunt convinsă că experienţa Asia Express mă va face mai puternică şi de altfel, cel mai important, va consolida frumoasa relaţie de prietenie dintre mine şi mama”.

Lia: “Pentru mine Asia Express nu e despre geografie, e despre un drum interior. Dat fiind faptul că sunt alături de prietena mea cea mai bună e şi o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră. Viaţa ne-a dat mult de lucru şi asta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ţi se va mai întâmpla. Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea şansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă încât o să fie perfect să avem o singură misiune”.

Maria: “Pe drumul ăsta interior sunt două locuri şi eu stau pe locul şoferului. Şi îmi pun şi centura!”.

6 florin si dan ristei jpg jpeg

„Sunt convins că experienţa Asia Express va fi cea mai tare de până acum pentru amândoi. În primul rând, cred că avem avantaj, fiind fraţi, pentru că avem una dintre cele mai mişto relaţii dintre 2 oameni. Suntem amândoi competitivi şi sunt convins că ne vom descurca în orice probă, fie ea fizică sau de îndemanare. Cu dorul de casă să vedem cum stăm… La frate-meu o să fie greu, fiindcă stă departe de familie şi de pitica lui de 2 ani, iar la mine va fi greu fără muzică. Dar iau o chitară sau o muzicuţă cu noi, să vă arăt cât de bine cântă şi frate-meu. În rest, ne vedem, sper, în finală”, a spus Florin Ristei.

Alex: „Pentru mine e o nebunie. Gândiţi-vă că prin prisma meseriei eu am mereu mâinile curate, sunt tot timpul cu dezinfectantul după mine. Postura asta de backpacker va fi testul suprem!”.

Radu: „Eu sunt un super fan al emisiunii şi numai faptul că particip este o victorie! I-am vorbit atât de mult lui Alex despre Asia Express, încât l-am convins până la urmă să accepte provocarea asta”.

„Asia Express e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun. Cred că va fi în acelaşi timp o experienţă care ne va apropia şi mai mult pe mine şi pe Carmen... daca e posibil şi mai mult (râde)”, a spus Alina Ceuşan.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg