Alex Velea, Lino şi Mario Fresh s-au despărţit profesional. Ce discuţii aprinse au existat între ei

15 octombrie, 2020
1 alex velea scandal lino si mario fresh jpg jpeg

Alex Velea le-a fost precum un tată, i-a primit în casa lor, le-a făcut piese, i-a ajutat mereu când au avut nevoie. Iată că prietenia şi colaborarea dintre el şi Lino şi Mario Fresh a ajuns la final. Şi-au adresat cuvinte grele, dar în final au ajuns la pace, se respectă. 

De o bună perioadă de timp, toţi fanii au remarcat că Alex Velea, Lino şi Mario Fresh, "protejaţii lui", nu mai apar împreună, nu mai fac piese, nu mai sunt pe val aşa ca înainte. Alex Velea a fost cel care a dorit să lămurească totul, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu prietenia şi colaborarea dintre ei: 

"Nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit şi care au crescut alături de mine. Vreau să vă spun partea mea de adevăr. În momentul în care am vrut să îi luăm în casa noastră, lumea s-a întrebat ce e în capul nostru. După multe eşecuri, băieţii au ajuns să aibă faimă şi succes. Dar asta le-a schimbat caracterul. Dar cu faima şi succes au puterea de a îţi influenţa caracterul şi dacă eşti slab, pare că eşti intangibil. Iar eu a trebuit să-mi pun obrazul să rezolv problemele pe care Lino le-a făcut.

Lino şi Mario când au dat de faimă au ajuns să nu mai dorească să facă parte din Golden Boy Society. Ei au vrut să investesc în proiecte în care eu nu am crezut, dar piesele au fost lansat. De azi înainte, ei sunt liberi de contract. Vă iubesc, dar sunt puţin dezamăgit", spune Alex Velea despre cearta cu Lino şi Mario.

Reacţia lui Mario Fresh după declaraţiile lui Alex Velea

"Am fost un GoldenBoy de la bun început şi aşa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viaţa. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios şi foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok şi aşa... povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta... Apreciez faptul că a fost cerebral şi încheie acest capitol aşa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe-uri rele, doar recunoştinţă şi mulţumiri pentru UnQ (n.r. unchiul) Alex! GOLDENBOY PE VIAŢĂ!", a scris Mario Fresh în dreptul acestei fotografii.

        Vezi această postare pe Instagram                   Am fost un GoldenBoy de la bun inceput si asa o sa raman, indiferent de drumul pe care mă va conduce viata. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci cand am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost cate ceva de adaugat sau de schimbat in vlogul pe care l-a facut, dar e ok si asa... povestea suna diferit de la fiecare om implicat in treaba asta... Apreciez faptul ca a fost cerebral si incheie acest capitol asa frumos.Nu vreau sa merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunostinta si multumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13 O postare distribuită de MARIO FRESH (@goldenboymario) pe Oct 14, 2020 la 7:23 PDT

Vezi această postare pe Instagram

Am fost un GoldenBoy de la bun inceput si asa o sa raman, indiferent de drumul pe care mă va conduce viata. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci cand am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost cate ceva de adaugat sau de schimbat in vlogul pe care l-a facut, dar e ok si asa... povestea suna diferit de la fiecare om implicat in treaba asta... Apreciez faptul ca a fost cerebral si incheie acest capitol asa frumos.Nu vreau sa merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunostinta si multumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13

O postare distribuită de MARIO FRESH (@goldenboymario) pe

Lino, reacţie după mesajul lui Alex Velea

"Multumesc unchiule ca ai avut incredere in mine si ca m-ati luat la voi in casa. O sa raman vesnic recunoscator. Drumurile noastre se separa dar va doresc tot binele din lume."

        Vezi această postare pe Instagram                   Multumesc unchiule ca ai avut incredere in mine si ca m-ati luat la voi in casa. O sa raman vesnic recunoscator. Drumurile noastre se separa dar va doresc tot binele din lume. ❤️ #nofakepost #dinsuflet O postare distribuită de lino si atat (@linogolden) pe Oct 14, 2020 la 10:58 PDT

Vezi această postare pe Instagram

Multumesc unchiule ca ai avut incredere in mine si ca m-ati luat la voi in casa. O sa raman vesnic recunoscator. Drumurile noastre se separa dar va doresc tot binele din lume. ❤️ #nofakepost #dinsuflet

O postare distribuită de lino si atat (@linogolden) pe