Alexa, noi dezv─âluiri despre b─âtaia primit─â de la Anamaria Prodan: ÔÇ×Eu sunt ┼čefulÔÇť

17 octombrie, 2019
1 dan alexa si anamaria prodan jpg jpeg

├Än luna iulie a acestui an, fanii sportului ┼či nu numai au fost lua┼úi prin surprindere de un gest f─âcut de Anamaria Prodan: dup─â un meci al echipei Astra, impresara l-a luat la pumni pe antrenorul echipei, Dan Alexa.

La acea vreme, presa tabloid─â ┼či jurnali┼čtii de sport notau c─â ar fi vorba de o ceart─â conjugal─â, exist├ónd unele zvonuri potrivit c─ârora Alexa ┼či Anamaria ar fi aman┼úi. Imediat, cei doi au negat aceste informa┼úii ┼či au dezv─âluit c─â cearta lor a pornit din cauza unui juc─âtor care nu a dat randamentul a┼čteptat.

Acum, la aproximativ trei luni de la acel incident, Dan Alexa a fost dat afar─â de la Astra, iar unele voci afirm─â c─â scandalul cu Anamaria Prodan ar fi contribuit la demiterea acestuia.

Sportivul a vrut s─â fac─â lumin─â ├«n acest caz ┼či a spus c─â nu ├«n┼úelege de ce a fost dat afar─â ┼či c─â nu cearta a fost motivul ruperii contractului. Mai mult dec├ót at├ót, acesta a dezv─âluit c─â a avut o discu┼úie ├«n vestiar cu juc─âtorii, imediat dup─â ce Anamaria Prodan l-a b─âtut.

ÔÇ×Le-am zis c─â eu sunt ┼čeful! Nu exist─â altceva. Nu am sim┼úit nevoia s─â spun, dar asta a fost situa┼úia. Era momentul s─â ies ┼či s─â vorbesc. I-am convinsÔÇť, a spus Dan Alexa.