Alexandra Dinu are chipul unei adolescente. Cât de bine arată jurata "Românii au talent" la 40 de ani

19 ianuarie, 2021
1 alexandra dinu juriu romanii au talent jpg jpeg

A stat mulţi ani departe de România, dar s-a întors şi face parte din show-ul "Românii au talent". Alexandra Dinu ocupă unul dintre scaunele de jurat şi impresionează prin frumuseţea sa naturală!

Frumoasa actriţă revine pe micile ecrane din România, la Pro TV, în show-ul "Românii au talent". În imaginile de la filmări deja apărute pe reţelele de socializare, Alexandra Dinu impresionează cu frumuseţea ei. La 40 de ani, aceasta arată impecabil şi poate fi considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. 

8 alexandra dinu 40 de ani 6 jpg jpeg

Noul sezon "Românii au talent" începe pe 5 februarie, la PRO TV, iar show-ul va fi de două ori pe săptămână. Una dintre surprizele acestui sezon o reprezintă prezenţa Alexandrei Dinu la masa juraţilor, alături de Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neaşteptate şi reprezentaţii nemaivăzute au reuşit să scrie povestea sezon 11 de la Românii au talent.

Despre experienţa pe care a trăit-o până acum la show-ul talentelor, Alexandra Dinu are numai cuvinte de laudă, fiind impresionată de concurenţii pe care i-a văzut. „Mi-a plăcut foarte mult experinţa Românii au talent, în această primă fază de preselecţie. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoţii… Sincer, experienţa a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam şi foarte frumoasă”, a mărturisit frumoasa actriţă.

Foto: Pro TV, InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg