Alexandra Stan e bisexuală: "Am avut experienţe în trei"

31 martie, 2021
1 alexandra9 jpg jpeg

Alexandra Stan a făcut dezăluiri uluitoare în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată ieri seară, la Kanal D.

Solista a recunoscut c─â e bisexual─â, c─â vede femeile ca pe ni┼čte zei┼úe ┼či c─â i s-a ├«nt├ómplat s─â aib─â experien┼úe cu un b─ârbat ┼či cu o femeie. ÔÇťVine tot din capacitatea mea mare de a iubi. ÔÇ×Am avut ├«ntr-adev─âr experien┼úe: eu, cu un b─ârbat ┼či ├«nc─â o femeie. Dar, ├«n momentul de fa┼ú─â, dac─â m─â ├«ntrebi, nu a┼č sim┼úi s─â fac chestia asta. Pentru c─â acum sunt a┼ča pe un drum al meu, spiritual ┼či profesional. Dar au fost momente ├«n via┼úa mea c├ónd mi-a pl─âcut s─â experimentez, at├óta timp c├ót nu am f─âcut r─âu la nimeni ┼či toat─â lumea a fost de acord cu astaÔÇŁ.

Artista a recunoscut c─â acum, dup─â desp─âr┼úirea de iubit, se afl─â ├«ntr-o perioad─â de abstinen┼ú─â.  ÔÇťAcum sunt singur─â. Nu am mai fost singur─â de mul┼úi ani. NU ┼úin s─â fac sex. ┼×i nu am f─âcut dinainte s─â plec la Survivor, adic─â acum multe luni. ┼×tiu c─â e o declara┼úie ├«n premier─â, dar simt c─â a┼ča e bine ├«n momentul de fa┼ú─â, simt c─â trebuie s─â m─â focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de f─âcut. Am ├«n cap ni┼čte planuri ┼či nu vreau s─â-mi fur c─âciula singur─â.

Dau foaie cu foaie ca la ceap─â s─â cunosc esen┼úa. Vreau s─â m─â cunosc ca femeie ┼či s─â m─â ┼či perfec┼úionez din toate punctele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Dr─âghici, dar suntem prieteni, nu ne-am certatÔÇŁ, a recunoscut  Alexandra.