Alexandra Stan e în autoizolare: "Stau în casă. Am imunitatea scăzută, nu risc"

27 martie, 2020
4 alexandra stan autoizolare 2 jpg jpeg

Alexandra Stan a anunţat că şi ea este în izolare acasă, la Constanţa. Foarte puţin a ieşit la aer, atunci când a fost neapărată nevoie!

Dacă altădată o vedeam la plajele renumite din America, la soare, cu o băutură rece în mână, iată că acum Alexandra Stan s-a conformat şi respectă toate restricţiile impuse de autorităţi, se află în izolare. Chiar de la începutul lunii martie artista a rămas la domiciliu, a avut şi anumite probleme, o infecţie în gât pentru care a luat tratament la indicaţiile medicilor. 

Artista a povestit că acum stă în carantină: „Am imunitatea scăzută şi nu risc. Stau în casă de mult timp. […] Aici în Constanţa nu m-am văzut cu nimeni în afară de nepoţeii mei. Îmi fac singură cumpărăturile – pentru mine şi pentru ai mei. E un pic mai greu, pentru că ei nu stau în Constanţa, ei stau în Valu lui Traian, şi va trebui să mă duc mai des să le fac cumpărăturile, pentru că ei nu găsesc mare lucru în zonă“, a dezvăluit ea la "Vorbeşte lumea", la Pro TV, printr-o transmisiune telefonică. 

3 alexandra stan autoizolare 1 jpg jpeg

Pentru a nu se plictisi, Alexandra Stan a început să facă prin casă ce ştie mai bine: să cânte. De asemenea, cântăreaţa şi găteşte: „Cânt prin casă, compun, fac curăţenie toată ziua, gătesc, dar am început să fac chestii mai elaborate – prăjitură la cuptor etc. Înainte îmi făceam ceva repede – minuturi, o omletă, un grătar, o salată“, a mai adăugat ea la TV. Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia